( (

AK Parti Yunak İlçe Kongresi 17 Ekim'de

Siyaset 05.10.2020 - 12:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

AK Parti Yunak İlçe Kongresi 17 Ekim'de

Tüm ülke genelinde olduğu gibi, Konya ilçelerinde de Adalet ve Kalkınma Patisinin ilçe kongreleri bir bir yapılmaya devam ediyor.
Konya'nın Yunak İlçesinde  Ak Parti İlçe Kongresi ise, 17 Ekim 2020 Cumartesi günü Yunak Kapalı Spor Halı sahada  yapılacağı duyuruldu. Ak Partinin Yunak İlçe kongresine tek aday olarak gideceği ve yönetim kurulunun da tek liste olacağı öğrenilirken, İlçe Başkanlığı koltuğuna ise  Av. Cihat Şekeroğlu  getirildi. Adalet ve Kalkınma Patisi Genel Merkezi, geçtiğimiz günlerde Yunak'tan üç ismi mülakata davet etmiş, yola bu adaylardan Av. Cihat Şekeroğlu ile devam edileceğini ilan etmişti. Üç dönemdir ilçe başkanlığını yapan Tahir Kuru ise, daha önce, yeni dönemde aday olmayacağını açıklamıştı. Tek liste seçime girecek olan aday Av. Cihat Şekeroğlu 1990 Yunak doğumlu ve evlidir.  
Tüm ülke genelinde olduğu gibi, Konya ilçelerinde de Adalet ve Kalkınma Patisinin ilçe kongreleri bir bir yapılmaya devam ediyor.

Konya'nın Yunak İlçesinde  Ak Parti İlçe Kongresi ise, 17 Ekim 2020 Cumartesi günü Yunak Kapalı Spor Halı sahada  yapılacağı duyuruldu.

Ak Partinin Yunak İlçe kongresine tek aday olarak gideceği ve yönetim kurulunun da tek liste olacağı öğrenilirken, İlçe Başkanlığı koltuğuna ise  Av. Cihat Şekeroğlu  getirildi.

Adalet ve Kalkınma Patisi Genel Merkezi, geçtiğimiz günlerde Yunak'tan üç ismi mülakata davet etmiş, yola bu adaylardan Av. Cihat Şekeroğlu ile devam edileceğini ilan etmişti. Üç dönemdir ilçe başkanlığını yapan Tahir Kuru ise, daha önce, yeni dönemde aday olmayacağını açıklamıştı.

Tek liste seçime girecek olan aday Av. Cihat Şekeroğlu 1990 Yunak doğumlu ve evlidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (