( (

Ahmet Güldağ Vefat Etti

Yaşam 24.12.2019 - 10:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ahmet Güldağ Vefat Etti

Merhum Ahmet Güldağ’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hacı Veys Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Üçler Kabristanı’na defnedilecek.
Araştırmacı-Yazar Ahmet Güldağ, tedavi görmekte olduğu Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde sabaha doğru ruhunu teslim etti.   Antalya’daki yakınlarının yanına giderek helallik dileyen yazar Ahmet Güldağ, 89 yaşında idi. Merhaba Gazetesi’nde iki yıldan bu tarafa kendi hayatını ve hatıralarını yazan Ahmet Güldağ, 1952 yılında Yeni Meram Gazetesi’nde gazetecilik ve yazarlık hayatına başlamıştı. Altınekin (Zıvarık)’ın Dedeler Köyünde 17 Ekim 1930 tarihinde dünyaya gelen Güldağ, 24 Aralık 2019 Salı günü öldü.   Merhuma Allah(C.C)’dan rahmet diler, başta eşi Neriman Hanım olmak üzere yakınlarına, eş, dost ve akrabalarına sabr-ı cemil niyaz ederiz. Merhum Ahmet Güldağ’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hacı Veys Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Üçler Kabristanı’na defnedilecek.   Mekanı cennet, kabri nûr olsun.
Merhum Ahmet Güldağ’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hacı Veys Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Üçler Kabristanı’na defnedilecek.

Araştırmacı-Yazar Ahmet Güldağ, tedavi görmekte olduğu Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde sabaha doğru ruhunu teslim etti.

 

Antalya’daki yakınlarının yanına giderek helallik dileyen yazar Ahmet Güldağ, 89 yaşında idi. Merhaba Gazetesi’nde iki yıldan bu tarafa kendi hayatını ve hatıralarını yazan Ahmet Güldağ, 1952 yılında Yeni Meram Gazetesi’nde gazetecilik ve yazarlık hayatına başlamıştı. Altınekin (Zıvarık)’ın Dedeler Köyünde 17 Ekim 1930 tarihinde dünyaya gelen Güldağ, 24 Aralık 2019 Salı günü öldü.

 

Merhuma Allah(C.C)’dan rahmet diler, başta eşi Neriman Hanım olmak üzere yakınlarına, eş, dost ve akrabalarına sabr-ı cemil niyaz ederiz. Merhum Ahmet Güldağ’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hacı Veys Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Üçler Kabristanı’na defnedilecek.

 

Mekanı cennet, kabri nûr olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (