( (

Milletvekili Halil Etyemez: Terör Örgütleriyle Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdüreceğiz

Gündem 29.06.2022 - 11:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Milletvekili Halil Etyemez: Terör Örgütleriyle Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdüreceğiz

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Ülkemiz, uluslararası arenada büyük bir başarıya daha imza attı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ülkemizin teröre karşı dik duruşu sayesinde İsveç ve Finlandiya, PKK/PYD/YPG ve FETÖ’ye destek sağlamama taahhüdünde bulundu. Hain terör örgütlerine ve destekçilerine karşı mücadelemizi hem sahada hem de masada kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, NATO zirvesi kapsamındaki dörtlü görüşmede İsveç ve Finlandiya’nın PKK ile mücadelede Türkiye’yle tam iş birliği içinde olma, PYD/YPG ve FETÖ’ye destek sağlamama taahhüdünde bulunmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Halil Etyemez, bu durumun Türkiye’nin terörle mücadelesinde önemli bir adım olduğunu söyledi.   Türkiye’nin masada ve sahada güçlü olarak, kazanarak yoluna devam ettiğini kaydeden Milletvekili Etyemez, “Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu kararlı duruş sayesinde terör örgütleriyle mücadelede ciddi kazanımlar elde etmiştir.  Finlandiya ve İsveç, milli güvenliğimize yönelik tüm tehditlere karşı ülkemize tam destek verecekler. PYD/YPG ve FETÖ’ye destek sağlamayacaklar. PKK ve diğer tüm terörist örgütlerin, bunların uzantılarının faaliyetleri ile iltisaklı kuruluşlar ve paravan örgütler içerisinde yer alan veya bu terör örgütleriyle bağlantısı bulunan şahısların faaliyetlerini engelleyecekler. Terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve FETÖ’ye karşı uluslararası bir anlaşmada bu kadar net tavır ortaya konulması önemli bir adımdır. Her zaman haktan ve hakikatten yana olan, teröre karşı dik duruşundan asla taviz vermeyen ülkemiz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde uluslararası arenada büyük bir başarıya imza atmıştır.” dedi.   Türkiye’nin terörle mücadelesinin her alanda kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Halil Etyemez, “Yıllardır askerlerimizi, polislerimizi, kamu görevlilerimizi, vatandaşlarımızı şehit eden, evlerimize ateş düşüren hain terör örgütlerine ve destekçilerine karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Ciğerlerimizi yakanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bir yandan sahada teröristlerin inine girerken diğer yandan da tüm platformlarda terör örgütlerinin yaptığı kalleşlikleri göstermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın ve gelecek nesillerimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Ülkemiz, uluslararası arenada büyük bir başarıya daha imza attı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ülkemizin teröre karşı dik duruşu sayesinde İsveç ve Finlandiya, PKK/PYD/YPG ve FETÖ’ye destek sağlamama taahhüdünde bulundu. Hain terör örgütlerine ve destekçilerine karşı mücadelemizi hem sahada hem de masada kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, NATO zirvesi kapsamındaki dörtlü görüşmede İsveç ve Finlandiya’nın PKK ile mücadelede Türkiye’yle tam iş birliği içinde olma, PYD/YPG ve FETÖ’ye destek sağlamama taahhüdünde bulunmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Halil Etyemez, bu durumun Türkiye’nin terörle mücadelesinde önemli bir adım olduğunu söyledi.

 

Türkiye’nin masada ve sahada güçlü olarak, kazanarak yoluna devam ettiğini kaydeden Milletvekili Etyemez, “Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu kararlı duruş sayesinde terör örgütleriyle mücadelede ciddi kazanımlar elde etmiştir.  Finlandiya ve İsveç, milli güvenliğimize yönelik tüm tehditlere karşı ülkemize tam destek verecekler. PYD/YPG ve FETÖ’ye destek sağlamayacaklar. PKK ve diğer tüm terörist örgütlerin, bunların uzantılarının faaliyetleri ile iltisaklı kuruluşlar ve paravan örgütler içerisinde yer alan veya bu terör örgütleriyle bağlantısı bulunan şahısların faaliyetlerini engelleyecekler. Terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve FETÖ’ye karşı uluslararası bir anlaşmada bu kadar net tavır ortaya konulması önemli bir adımdır. Her zaman haktan ve hakikatten yana olan, teröre karşı dik duruşundan asla taviz vermeyen ülkemiz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde uluslararası arenada büyük bir başarıya imza atmıştır.” dedi.

 

Türkiye’nin terörle mücadelesinin her alanda kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Halil Etyemez, “Yıllardır askerlerimizi, polislerimizi, kamu görevlilerimizi, vatandaşlarımızı şehit eden, evlerimize ateş düşüren hain terör örgütlerine ve destekçilerine karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Ciğerlerimizi yakanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bir yandan sahada teröristlerin inine girerken diğer yandan da tüm platformlarda terör örgütlerinin yaptığı kalleşlikleri göstermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın ve gelecek nesillerimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (