( (

Dr. Ahmet Satılmış TÜİK Destek Hizmetleri Daire Başkanı Oldu.

Gündem 25.06.2022 - 13:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dr. Ahmet Satılmış TÜİK Destek Hizmetleri Daire Başkanı Oldu.

Aslen Yunaklı olan Akşehir’de doğup büyüyen Hemşerimiz Dr. Ahmet SATILMIŞ Türkiye İstatistik Kurumu(TUİK) Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına atandı.
  AHMET SATILMIŞ KİMDİR   1984 yılında Akşehir'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Aksehir'de  tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde, Yüksek Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalında, Doktora Eğitimini ise KKTC Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Programları Anabilim Dalında tamamladı. İş hayatına  İller Bankası Genel Müdürlüğünde başladı. Son olarak Karayolları Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü görevini yapmakta iken 17/06/2022 tarihinde Türkiye İstatistik Kurumu(TUİK) Destek Hizmetleri Daire Başkanı olarak atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Aslen Yunaklı olan Akşehir’de doğup büyüyen Hemşerimiz Dr. Ahmet SATILMIŞ Türkiye İstatistik Kurumu(TUİK) Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına atandı.

  AHMET SATILMIŞ KİMDİR

  1984 yılında Akşehir'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Aksehir'de  tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde, Yüksek Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalında, Doktora Eğitimini ise KKTC Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Programları Anabilim Dalında tamamladı. İş hayatına  İller Bankası Genel Müdürlüğünde başladı. Son olarak Karayolları Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü görevini yapmakta iken 17/06/2022 tarihinde Türkiye İstatistik Kurumu(TUİK) Destek Hizmetleri Daire Başkanı olarak atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (