( (

Hızır Derneği 2022 İyilik Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bölge 19.06.2022 - 10:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hızır Derneği 2022 İyilik Ödülleri Sahiplerini Buldu

2021 yılında ‘’iyilik sanattır’’ ilkesi doğrultusunda faaliyetlerine başlayan Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği, 2022yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarında büyük başarılara imza attı.
Yurtiçinde olduğu kadar Afrika’dan Balkanlar’a gönül coğrafyamızda birçok ülkedebaşta eğitim alanında faaliyetlerini sürdüren Hızır Derneği, insani yardım konusunda da iyiliğin bereketinin yeryüzüne yayılması için güzel ve bereketli çalışmalarına devam devam etmektedir. Bu çalışmalarda görev alan gönüllü ve destekçileri ile bir araya gelen dernek yetkilileri ve gönüllüleri, gelecekte planlamaları yapılan konularda istişarelerde bulundu. Toplantıda konuşma yapan Hızır Derneği kurucu başkanı Dr. Mehmet Birekul ‘’ iyiliğin yeryüzüne yayılması ve özellikle geleceğimizin teminatı olan beşeri sermayemizin en iyi şekilde yetişmesi konusunda üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmanın gayreti içerisinde olacağız ‘’ dedi ve Hızır Derneği çalışmalarına katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Toplantı 2022 yılında Hızır Derneği yardım faaliyetlerinde görev alan gönüllü ve destekçilerineHızır Derneği 2022 İyilik Ödülleri plaket töreni ile sona erdi.
2021 yılında ‘’iyilik sanattır’’ ilkesi doğrultusunda faaliyetlerine başlayan Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği, 2022yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarında büyük başarılara imza attı.

Yurtiçinde olduğu kadar Afrika’dan Balkanlar’a gönül coğrafyamızda birçok ülkedebaşta eğitim alanında faaliyetlerini sürdüren Hızır Derneği, insani yardım konusunda da iyiliğin bereketinin yeryüzüne yayılması için güzel ve bereketli çalışmalarına devam devam etmektedir. Bu çalışmalarda görev alan gönüllü ve destekçileri ile bir araya gelen dernek yetkilileri ve gönüllüleri, gelecekte planlamaları yapılan konularda istişarelerde bulundu. Toplantıda konuşma yapan Hızır Derneği kurucu başkanı Dr. Mehmet Birekul ‘’ iyiliğin yeryüzüne yayılması ve özellikle geleceğimizin teminatı olan beşeri sermayemizin en iyi şekilde yetişmesi konusunda üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmanın gayreti içerisinde olacağız ‘’ dedi ve Hızır Derneği çalışmalarına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Toplantı 2022 yılında Hızır Derneği yardım faaliyetlerinde görev alan gönüllü ve destekçilerineHızır Derneği 2022 İyilik Ödülleri plaket töreni ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (