( (

Selçukya’da Ankara Rüzgârı

Kültür Sanat 03.06.2022 - 17:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçukya’da Ankara Rüzgârı

5 Yıldır her hafta düzenlemiş olduğu Selçukya Şiir Akşamları etkinliği ile dikkat çeken Selçukya Kültür Sanat Derneği, Ankara Bir İz Edebiyat Kültür Sanat ve Eğitim Derneği’ni ağırladı.
İki Derneğin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Şiir Akşamına Ankara’dan: Bir İz Edebiyat Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim BEKLER, Yönetim Kurulu Üyeleri, Cemalettin GÜNDOĞAN, İzzet GAYRETLİ, Bir İz Edebiyat üyesi Erdal ÜNAL ve Yorumcu Hasan KARADAYI katıldı. Fatma Şeref Polat: “Dil Sanatlarının en güzel dalı şiir; İnsanları tanıştırır, buluşturur, anlaştırır, birlik ve beraberliğimize katkı sağlar diye inanıyoruz. Ve her geçen bu kültür sanat kardeşlik halkamızın genişlemesi bizi mutlu ediyor. Bu anlamda davetimizi kabul ederek Ankara’dan aramıza katılan Bir İz Edebiyat Derneği’nin başkan ve üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi. İbrahim Bekler: “Bir İz Edebiyat olarak Selçuklu’nun Başkenti Konya’da, Selçukyalı Dostlarla birlikte tarihe bir iz bırakmaktan dolayı onur duyuyoruz.” dedi. Program,Selçukyalı Şairler  Hasan Ukdem,Tayyar Yıldırım,Remzi Samancı,Kazim Öztürk,Ahmet Üresin,Tayyip Sağ,Yakup Çak,Sevil Köse,Mehmet Uçar,Bayram Sarıtaş,Nesrin Erkan Sabuncu,Cengiz Çelik,Fatma Çetin Kbadayı,Şükran Pınarcan,Salih Sedat Ersöz,Ahmet Şener,Ahmet İnci ve Devriş Ahmet Şahin'in okuduğu şiirlerle devam etti. Program,karşılıklı kitap hediyelerinin sonrasında çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi
5 Yıldır her hafta düzenlemiş olduğu Selçukya Şiir Akşamları etkinliği ile dikkat çeken Selçukya Kültür Sanat Derneği, Ankara Bir İz Edebiyat Kültür Sanat ve Eğitim Derneği’ni ağırladı.

İki Derneğin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Şiir Akşamına Ankara’dan: Bir İz Edebiyat Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim BEKLER, Yönetim Kurulu Üyeleri, Cemalettin GÜNDOĞAN, İzzet GAYRETLİ, Bir İz Edebiyat üyesi Erdal ÜNAL ve Yorumcu Hasan KARADAYI katıldı.

Fatma Şeref Polat: “Dil Sanatlarının en güzel dalı şiir; İnsanları tanıştırır, buluşturur, anlaştırır, birlik ve beraberliğimize katkı sağlar diye inanıyoruz. Ve her geçen bu kültür sanat kardeşlik halkamızın genişlemesi bizi mutlu ediyor. Bu anlamda davetimizi kabul ederek Ankara’dan aramıza katılan Bir İz Edebiyat Derneği’nin başkan ve üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İbrahim Bekler: “Bir İz Edebiyat olarak Selçuklu’nun Başkenti Konya’da, Selçukyalı Dostlarla birlikte tarihe bir iz bırakmaktan dolayı onur duyuyoruz.” dedi.

Program,Selçukyalı Şairler  Hasan Ukdem,Tayyar Yıldırım,Remzi Samancı,Kazim Öztürk,Ahmet Üresin,Tayyip Sağ,Yakup Çak,Sevil Köse,Mehmet Uçar,Bayram Sarıtaş,Nesrin Erkan Sabuncu,Cengiz Çelik,Fatma Çetin Kbadayı,Şükran Pınarcan,Salih Sedat Ersöz,Ahmet Şener,Ahmet İnci ve Devriş Ahmet Şahin'in okuduğu şiirlerle devam etti.

Program,karşılıklı kitap hediyelerinin sonrasında çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (