( (

Ödüle Doymayan Oyun

Kültür Sanat 27.05.2022 - 11:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ödüle Doymayan Oyun

Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen ‘in süpervizörlüğünü yaptığı SENİNLE EVLENİR MİYİM? İsimli oyun ödüle doymuyor.
Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin rol aldıkları oyun bu kez de Okan Üniversitesi öğrencileri tarafından “2022’nin En İyi Tiyatro Oyunu” seçildi.   26.000 katılımcının oylarıyla belirlenen “Okan Üniversitesi 2022 Yılının En’leri “ ödüllerinde en iyi oyun seçilen “SENİNLE EVLENİR MİYİM?”  adlı komedi oyunu bir önceki ödülünü bir ay önce almıştı.   Barbaros Uzunöner’in yazıp yönettiği oyun Türkiye’nin her yerinde sahnelenmeye ve seyircileri güldürmeye devam ediyor.   BuTiyatro tarafından sahnelenen bu komedi oyununda Haldun Dormen ustaca dokunuşları ile oyunun değerini arttırıyor. Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi de performansları ile nerede bir ödül varsa ona aday olduklarını gösteriyor.   Oyun 28 Mayıs Torium Sahne, 2 Haziran Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve 3 Haziran’da Bursa Nilüfer Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluşacak.
Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen ‘in süpervizörlüğünü yaptığı SENİNLE EVLENİR MİYİM? İsimli oyun ödüle doymuyor.

Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin rol aldıkları oyun bu kez de Okan Üniversitesi öğrencileri tarafından “2022’nin En İyi Tiyatro Oyunu” seçildi.

 

26.000 katılımcının oylarıyla belirlenen “Okan Üniversitesi 2022 Yılının En’leri “ ödüllerinde en iyi oyun seçilen “SENİNLE EVLENİR MİYİM?”  adlı komedi oyunu bir önceki ödülünü bir ay önce almıştı.

 

Barbaros Uzunöner’in yazıp yönettiği oyun Türkiye’nin her yerinde sahnelenmeye ve seyircileri güldürmeye devam ediyor.

 

BuTiyatro tarafından sahnelenen bu komedi oyununda Haldun Dormen ustaca dokunuşları ile oyunun değerini arttırıyor. Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi de performansları ile nerede bir ödül varsa ona aday olduklarını gösteriyor.

 

Oyun 28 Mayıs Torium Sahne, 2 Haziran Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve 3 Haziran’da Bursa Nilüfer Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (