( (

COREDINAT Kuruluşunun Birinci Yılında 19,2 Milyon Tl Değerlemeye Ulaştı…

Teknoloji 27.04.2022 - 17:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

COREDINAT Kuruluşunun Birinci Yılında 19,2 Milyon Tl Değerlemeye Ulaştı…

Konya Teknokent firmalarından İKONİK TEKNOLOJİ A.Ş. yapay zekâ yatırımlarının meyvesini erken almaya başladı.
 Kuruluşundan 6 ay sonra yapay zekâ çalışmaları için Çeliksoft’u bünyesine katan İkonik Teknoloji A.Ş. Konya Teknokent bünyesinde yaptıkları son anlaşma ile değerini 19,2 milyon tl’ye çıkardı. İngiltere ofisini Şubat 2022’de faaliyete geçiren COREDINAT, saha ekiplerinin yönetiminde çığır açan ileri teknolojileri sayesinde satış temsilcilerinin ziyaret oranlarını %65’in üzerinde bir ortalama ile artırmayı başardı. Global bir vizyonla yola çıktıklarını belirten İkonik Teknoloji A.ş. yönetim kurulu başkanı İhsan Polat, 2 milyon dolar değerleme ile bireysel yatırımcılarla görüşmelere başladıklarını dile getirdi. Türk Telekom Ventures’tan yatırım niyet mektubu aldıklarını, uluslararası bir yatırım ağı ile ön görüşmelere başladıklarını sözlerine ekledi. 2022 bitmeden yatırım alarak, global arenaya daha değerli çıkmayı önemsediklerini sözlerine ekleyen İhsan Polat, şu an bütün konsantrasyonlarının kullanıcı tabanını genişleterek değerlerini artırmak olduğunu belirtti.  Kullanıcı tabanını geliştirmek için büyük şehirlerde bayilik çalışmalarına başlayan COREDINAT İstanbul, Konya, Ankara, Kayseri’de bayilik ağını tamamladı. Türkiye teknoloji pazarının en büyüğü olan ICT süreçlerinin ilerlediğini, anlaşma sağlanması halinde 18500 firmaya aylar içinde COREDINAT’ı ulaştırmayı başaracaklarını belirtti.   İngiltere operasyonlarının globalleşme, İngiltere pazarında yer edinme ve yatırım hedefiyle 3 boyutta ilerlediğine vurgu yapan İhsan Polat, 2022’de yüksek teknoloji ihraç eden firmalar arasına katılmayı planladıklarını sözlerine ekledi. COREDINAT saha da ekip gezdiren bütün işletmelerde verimliliği %40’ın üzerinde artırma taahhüdüyle faaliyet göstererek, 8 farklı sektöre hizmet vermeyi başarmıştır. Türkiye’nin en büyük şirketlerinden birinde yaptıkları saha denemelerinde ilk ay ziyaret sayısını %40, ikinci ay %65 artırdıklarını, satış temsilcisi sayısının %12 azaltıldığını bildiren İhsan Polat, işletmeler COREDINAT’a verdikleri her 1 tl karşılığında en az 100 tl kazanmaktadır diyerek sözlerini sonlandırdı.
Konya Teknokent firmalarından İKONİK TEKNOLOJİ A.Ş. yapay zekâ yatırımlarının meyvesini erken almaya başladı.

 Kuruluşundan 6 ay sonra yapay zekâ çalışmaları için Çeliksoft’u bünyesine katan İkonik Teknoloji A.Ş. Konya Teknokent bünyesinde yaptıkları son anlaşma ile değerini 19,2 milyon tl’ye çıkardı. İngiltere ofisini Şubat 2022’de faaliyete geçiren COREDINAT, saha ekiplerinin yönetiminde çığır açan ileri teknolojileri sayesinde satış temsilcilerinin ziyaret oranlarını %65’in üzerinde bir ortalama ile artırmayı başardı.

Global bir vizyonla yola çıktıklarını belirten İkonik Teknoloji A.ş. yönetim kurulu başkanı İhsan Polat, 2 milyon dolar değerleme ile bireysel yatırımcılarla görüşmelere başladıklarını dile getirdi. Türk Telekom Ventures’tan yatırım niyet mektubu aldıklarını, uluslararası bir yatırım ağı ile ön görüşmelere başladıklarını sözlerine ekledi. 2022 bitmeden yatırım alarak, global arenaya daha değerli çıkmayı önemsediklerini sözlerine ekleyen İhsan Polat, şu an bütün konsantrasyonlarının kullanıcı tabanını genişleterek değerlerini artırmak olduğunu belirtti.

 Kullanıcı tabanını geliştirmek için büyük şehirlerde bayilik çalışmalarına başlayan COREDINAT İstanbul, Konya, Ankara, Kayseri’de bayilik ağını tamamladı. Türkiye teknoloji pazarının en büyüğü olan ICT süreçlerinin ilerlediğini, anlaşma sağlanması halinde 18500 firmaya aylar içinde COREDINAT’ı ulaştırmayı başaracaklarını belirtti.  

İngiltere operasyonlarının globalleşme, İngiltere pazarında yer edinme ve yatırım hedefiyle 3 boyutta ilerlediğine vurgu yapan İhsan Polat, 2022’de yüksek teknoloji ihraç eden firmalar arasına katılmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

COREDINAT saha da ekip gezdiren bütün işletmelerde verimliliği %40’ın üzerinde artırma taahhüdüyle faaliyet göstererek, 8 farklı sektöre hizmet vermeyi başarmıştır. Türkiye’nin en büyük şirketlerinden birinde yaptıkları saha denemelerinde ilk ay ziyaret sayısını %40, ikinci ay %65 artırdıklarını, satış temsilcisi sayısının %12 azaltıldığını bildiren İhsan Polat, işletmeler COREDINAT’a verdikleri her 1 tl karşılığında en az 100 tl kazanmaktadır diyerek sözlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (