( (

Abramoviç’in Bodrum'daki Yatı Yer Değiştirdi

Turizm 04.04.2022 - 22:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Abramoviç’in Bodrum'daki Yatı Yer Değiştirdi

Ünlü Rus Milyarder Roman Abramoviç’in ultra lüks yatı My Solaris bugün Bodrum’dan ayrılarak 20 kilometre uzaklıktaki Yalıkavak koyuna geldi.
Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen dünyaca ünlü Rus Milyarder Roman Abramoviç’in ultra lüks yatı My Solaris bugün Bodrum’dan ayrılarak 20  kilometre uzaklıktaki Yalıkavak koyuna geldi. Rusya- Ukraşna savaşının ardından mal varlıklarını ve lüks yatları AB ülkelerinden uzaklaştıran Rus milyarder Roman Abramoviç'in 21 Mart tarihinde Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Kumbahçe Mahallesi'nde bulunan Cruuise Port Gemi Yanaşma İskelesi'ne Ukraynalı Milli Optimistçilerin protestosu ile demirleyen ultra lüks motor yat My Solaris bu sabah erken saatlerde ilçeden ayrılarak 20 kilometre uzaklıktaki Yalıkavak Mahallesi koyuna geldi. Abramoviç’in Türkiye’deki yatı krize neden oldu: Yaptırımları deliyorlar   140 metre uzunluğunda 26 metre genişliğinde ve 400 milyon Euro değerindeki yatta yaklaşık 70 personel bulunuyor. Bodrum'da lojistik destek yaptıktan sonra bugün öğle saatlerinde Yalıkavak koyuna girerek demirleyen yatın bölgede ne kadar kalacağı belirtilmedi.   YALIKAVAK’TA İLGİ ODAĞI OLDU Yalıkavak Koyu’na demirleyen Abramoviç’in yatı My Solaris ilgi odağı oldu. Yatın üzerindeki güvenlik görevlileri sık sık bölgeyi incelemeye aldı. Öğle saatlerinde yatta bulunan bir grubun zodik bot ile yattan ayrılarak Yalıkavak Marina’ya geldikleri görüldü.  
Ünlü Rus Milyarder Roman Abramoviç’in ultra lüks yatı My Solaris bugün Bodrum’dan ayrılarak 20 kilometre uzaklıktaki Yalıkavak koyuna geldi.
Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen dünyaca ünlü Rus Milyarder Roman Abramoviç’in ultra lüks yatı My Solaris bugün Bodrum’dan ayrılarak 20  kilometre uzaklıktaki Yalıkavak koyuna geldi.


Rusya- Ukraşna savaşının ardından mal varlıklarını ve lüks yatları AB ülkelerinden uzaklaştıran Rus milyarder Roman Abramoviç'in 21 Mart tarihinde Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Kumbahçe Mahallesi'nde bulunan Cruuise Port Gemi Yanaşma İskelesi'ne Ukraynalı Milli Optimistçilerin protestosu ile demirleyen ultra lüks motor yat My Solaris bu sabah erken saatlerde ilçeden ayrılarak 20 kilometre uzaklıktaki Yalıkavak Mahallesi koyuna geldi. Abramoviç’in Türkiye’deki yatı krize neden oldu: Yaptırımları deliyorlar

 

140 metre uzunluğunda 26 metre genişliğinde ve 400 milyon Euro değerindeki yatta yaklaşık 70 personel bulunuyor. Bodrum'da lojistik destek yaptıktan sonra bugün öğle saatlerinde Yalıkavak koyuna girerek demirleyen yatın bölgede ne kadar kalacağı belirtilmedi.

 

YALIKAVAK’TA İLGİ ODAĞI OLDU

Yalıkavak Koyu’na demirleyen Abramoviç’in yatı My Solaris ilgi odağı oldu. Yatın üzerindeki güvenlik görevlileri sık sık bölgeyi incelemeye aldı. Öğle saatlerinde yatta bulunan bir grubun zodik bot ile yattan ayrılarak Yalıkavak Marina’ya geldikleri görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (