( (

Gazeteci Can Pulak: Bodrum’da Neler Oluyor?

Turizm 02.04.2022 - 12:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gazeteci Can Pulak: Bodrum’da Neler Oluyor?

Gazeteci Can Pulak “Bodrum’da neler oluyor?” başlıklı yazısında son günlerde Bodrum Belediyesi’ne yönelik özellikle iktidar kanadından yapılan hareketleri yazdı.
Gazeteci Can Pulak “Bodrum’da neler oluyor?” başlıklı yazısında son günlerde Bodrum Belediyesi’ne yönelik özellikle iktidar kanadından yapılan hareketleri yazdı. Can Pulak, “Her zaman söylerim Belediye Başkanlığı kolay bir iş değildir” dediği yazısında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras için şunları anlattı: “Konu Adliye’ye intikal ettiği için, Bodrum’da olanlarla ilgili fazla bir şey söylemek mümkün değil. Gerçeği yargı ortaya çıkaracak,kararı orası verecek” dedi. Pulak, Ahmet Aras hakkında şunları anlattı “Belediye Başkanı Ahmet Aras devlette görev yapmış,askeri disiplinin bilincinde, çalışkan bir idareci olup,Bodrum’da yılların biriktirdiği ağır ve ciddi sorunları omuzlamak zorunda kaldı.Kaçak yapıların üzerine gitti,başka kurumların yaptığı yatırımlar sonucu bozulan yolların,kesilen elektrik ve suların ağır eleştiri ve tenkitlerine hedef oldu.Kendi partisi içinde bile kum torbasına döndü,peşpeşe yumruklar yedi ama yine de yere düşmeyerek,inandığı hedefe doğru kararlı adımlarla yürüdü.Yanlışı da olmuştur,ihmali de olmuştur mutlaka.. Ahmet Aras görevini yaparken,yasaların gereğini yerine getirebilmek için çok kişinin canını yaktı. Kaçak evi yıkılanlar,evlerinin kaçak bölümleri mühürlenenler ve yüklü para cezalarını ödemek zorunda kalanlarla, yasaya uygun olmayan talepleri geri çevrilenlerin hepsi, verip veriştirdiler Aras’a.En yakın arkadaşları ile partilileri bile yaylım ateşine tuttular onu. Kolay değil bunların hepsini göğüslemek. Hakkında Cimer’e,İçişleri Bakanlığına,CHP Genel Başkanına bile bir sürü şikayet dilekçeleri gitti.Çok sayıda müfettiş çalıştı ve hala çalışıyor Bodrum’da.Buna rağmen Ahmet Aras,gürültü patırtılar arasında bile işlerini aksatmadan yapmaya çalışıyor.Pes doğrusu…” YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN    
Gazeteci Can Pulak “Bodrum’da neler oluyor?” başlıklı yazısında son günlerde Bodrum Belediyesi’ne yönelik özellikle iktidar kanadından yapılan hareketleri yazdı.
Gazeteci Can Pulak “Bodrum’da neler oluyor?” başlıklı yazısında son günlerde Bodrum Belediyesi’ne yönelik özellikle iktidar kanadından yapılan hareketleri yazdı.

Can Pulak, “Her zaman söylerim Belediye Başkanlığı kolay bir iş değildir” dediği yazısında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras için şunları anlattı: “Konu Adliye’ye intikal ettiği için, Bodrum’da olanlarla ilgili fazla bir şey söylemek mümkün değil. Gerçeği yargı ortaya çıkaracak,kararı orası verecek” dedi.

Pulak, Ahmet Aras hakkında şunları anlattı “Belediye Başkanı Ahmet Aras devlette görev yapmış,askeri disiplinin bilincinde, çalışkan bir idareci olup,Bodrum’da yılların biriktirdiği ağır ve ciddi sorunları omuzlamak zorunda kaldı.Kaçak yapıların üzerine gitti,başka kurumların yaptığı yatırımlar sonucu bozulan yolların,kesilen elektrik ve suların ağır eleştiri ve tenkitlerine hedef oldu.Kendi partisi içinde bile kum torbasına döndü,peşpeşe yumruklar yedi ama yine de yere düşmeyerek,inandığı hedefe doğru kararlı adımlarla yürüdü.Yanlışı da olmuştur,ihmali de olmuştur mutlaka..

gazeteci-can-pulak-001.jpgAhmet Aras görevini yaparken,yasaların gereğini yerine getirebilmek için çok kişinin canını yaktı. Kaçak evi yıkılanlar,evlerinin kaçak bölümleri mühürlenenler ve yüklü para cezalarını ödemek zorunda kalanlarla, yasaya uygun olmayan talepleri geri çevrilenlerin hepsi, verip veriştirdiler Aras’a.En yakın arkadaşları ile partilileri bile yaylım ateşine tuttular onu. Kolay değil bunların hepsini göğüslemek. Hakkında Cimer’e,İçişleri Bakanlığına,CHP Genel Başkanına bile bir sürü şikayet dilekçeleri gitti.Çok sayıda müfettiş çalıştı ve hala çalışıyor Bodrum’da.Buna rağmen Ahmet Aras,gürültü patırtılar arasında bile işlerini aksatmadan yapmaya çalışıyor.Pes doğrusu…”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (