( (

İçinizdeki Savaşçıyı Ortaya Çıkartan Girişimcilik Programı

Teknoloji 29.03.2022 - 12:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İçinizdeki Savaşçıyı Ortaya Çıkartan Girişimcilik Programı

Yeni dünya düzeninin dinamiklerini derinlemesine öğreten, yeni nesil girişimcilik perspektifi ile yakından tanıştıran ve dünyanın ilk disiplinlerarası girişimcilik programlarından birisi olarak kabul gören Girişim Savaşçısı’nın yeni programı 2-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Girişim Savaşçısı Programı, yeni dünya düzeninin dinamiklerini derinlemesine öğretirken, yeni nesil girişimcilik perspektifi ile yakından tanışmanızı sağlıyor. Program felsefe, fizik, ekonomi, psikoloji ve tekillilik üzerinden geleceği çok yönlü biçimde ele alırken, fark yaratmak için atılması gereken adımları net bir biçimde ortaya koyarak yola çıkmanızı sağlıyor. Amaç odaklı, bilgili, dayanıklı ve dirayetli girişimciler yetiştirme misyonuyla hayata geçen Girişim Savaşçısı İntibak programının 21. dönemi, 2-7 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Girişim Savaşçısı Programı’nın kurucusu Berke Sarpaş, Girişim Savaşçısı İntibak Eğitimi ile yeni dünya düzeninin dinamiklerinin derinlemesine öğrenildiğinin altını çizerek, “Girişim Savaşçısı ile yeni nesil girişimcilik perspektifi ile yakından tanışma fırsatı sunuyoruz. Program felsefe, fizik, ekonomi ve psikoloji üzerinden geleceği çok yönlü biçimde ele alıyor. Katılımcılar işin ve hayatını geleceğe taşımanın yöntemlerini bu girişimcilik programında fark ederek ve içindeki gerçek girişimciyi harekete geçiriyor. Programımıza şu ana kadar 2 binden fazla kişi katılım sağladı.” dedi. Toplamda 30 saat olan, bünyesinde 50 ders, 5 özel uygulamayı barındıran ve kameralı sanal sınıfta canlı olarak sunulan Girişim Savaşçısı İntibak Programı, 18-55 yaş aralığında olan tüm girişimci adaylarının ön başvurusuna açık. Uygun bulunan tüm başvurular bir sonraki süreçte online mülakat ile değerlendirilerek hızla sonuçlandırılıyor. Eğitim her gün 19.00-24.00 saatleri arasında kameralı sanal sınıfta çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor. Programda cevap bulabileceğiniz konular ise şöyle; Hayatınızı ve işinizi yeni dünya düzenine nasıl adapte edebilirsiniz, Yeni nesil girişimcilikte yol haritanız nasıl olmalı, Girişimcilik rutinlerinizi nasıl belirlemeli ve çalışma programınızı nasıl tasarlamalısınız, Sizin için en uygun girişimcilik projesini ve iş fikrini nasıl tespit edebilirsiniz, Uluslararası toplumu nasıl harekete geçirebilirsiniz, Yeni nesil girişimcilikle yetenekleri projenize nasıl çekebilirsiniz? Programın mentorları arasında Girişim Savaşçısı Programının Kreatörü Berke Sarpaş, Tarımsal Pazarlama Tabit Kurucusu, Sosyal Girişimcilik Uzmanı GİS Mentoru Tülin Akın ve Girişim Savaşçısı Programı Eğitim Koçu Özgül Sokullu yer alıyor.
Yeni dünya düzeninin dinamiklerini derinlemesine öğreten, yeni nesil girişimcilik perspektifi ile yakından tanıştıran ve dünyanın ilk disiplinlerarası girişimcilik programlarından birisi olarak kabul gören Girişim Savaşçısı’nın yeni programı 2-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Girişim Savaşçısı Programı, yeni dünya düzeninin dinamiklerini derinlemesine öğretirken, yeni nesil girişimcilik perspektifi ile yakından tanışmanızı sağlıyor. Program felsefe, fizik, ekonomi, psikoloji ve tekillilik üzerinden geleceği çok yönlü biçimde ele alırken, fark yaratmak için atılması gereken adımları net bir biçimde ortaya koyarak yola çıkmanızı sağlıyor.

Amaç odaklı, bilgili, dayanıklı ve dirayetli girişimciler yetiştirme misyonuyla hayata geçen Girişim Savaşçısı İntibak programının 21. dönemi, 2-7 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Girişim Savaşçısı Programı’nın kurucusu Berke Sarpaş, Girişim Savaşçısı İntibak Eğitimi ile yeni dünya düzeninin dinamiklerinin derinlemesine öğrenildiğinin altını çizerek, “Girişim Savaşçısı ile yeni nesil girişimcilik perspektifi ile yakından tanışma fırsatı sunuyoruz. Program felsefe, fizik, ekonomi ve psikoloji üzerinden geleceği çok yönlü biçimde ele alıyor. Katılımcılar işin ve hayatını geleceğe taşımanın yöntemlerini bu girişimcilik programında fark ederek ve içindeki gerçek girişimciyi harekete geçiriyor. Programımıza şu ana kadar 2 binden fazla kişi katılım sağladı.” dedi.

Toplamda 30 saat olan, bünyesinde 50 ders, 5 özel uygulamayı barındıran ve kameralı sanal sınıfta canlı olarak sunulan Girişim Savaşçısı İntibak Programı, 18-55 yaş aralığında olan tüm girişimci adaylarının ön başvurusuna açık. Uygun bulunan tüm başvurular bir sonraki süreçte online mülakat ile değerlendirilerek hızla sonuçlandırılıyor. Eğitim her gün 19.00-24.00 saatleri arasında kameralı sanal sınıfta çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor.

Programda cevap bulabileceğiniz konular ise şöyle; Hayatınızı ve işinizi yeni dünya düzenine nasıl adapte edebilirsiniz, Yeni nesil girişimcilikte yol haritanız nasıl olmalı, Girişimcilik rutinlerinizi nasıl belirlemeli ve çalışma programınızı nasıl tasarlamalısınız, Sizin için en uygun girişimcilik projesini ve iş fikrini nasıl tespit edebilirsiniz, Uluslararası toplumu nasıl harekete geçirebilirsiniz, Yeni nesil girişimcilikle yetenekleri projenize nasıl çekebilirsiniz?

Programın mentorları arasında Girişim Savaşçısı Programının Kreatörü Berke Sarpaş, Tarımsal Pazarlama Tabit Kurucusu, Sosyal Girişimcilik Uzmanı GİS Mentoru Tülin Akın ve Girişim Savaşçısı Programı Eğitim Koçu Özgül Sokullu yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (