( (

İş İnsanı Mustafa Enis, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yaşam 28.11.2021 - 15:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İş İnsanı Mustafa Enis, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Lösemi tedavisi gören ve hayatını kaybeden İş İnsanı Mustafa Enis, Öğle Namazını müteakiben kılınan cenaze namazından ardından, Hacı Fettah Mezarlığına defnedildi.
Merhum İş İnsanı Mustafa Enis, 1967 yılı Hadim doğumlu olup, 1992 yılında Hacettepe üniversitesi Ağaç işleri Endüstri mühendisliğinde mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı. Enisler Orman Ürünleri ortaklarından ve son bir yıldır Ankara Medicanada Hastanesinde lösemi tedavi görmekteyken hayatını kaybetti. Evli ve doktor olan erkek ve bir kız çocuk babasıydı. Öğlen Namazını takiben kılınan cenaze namazından sonra Hacı Fettah Mezarlığına defnedilen Merhum İş İnsanı Mustafa Enis’in cenazesine, Ailesi, aile yakınları, iş ve siyaset dünyası temsilcileriyle sevenleri katıldı.  
Lösemi tedavisi gören ve hayatını kaybeden İş İnsanı Mustafa Enis, Öğle Namazını müteakiben kılınan cenaze namazından ardından, Hacı Fettah Mezarlığına defnedildi.

Merhum İş İnsanı Mustafa Enis, 1967 yılı Hadim doğumlu olup, 1992 yılında Hacettepe üniversitesi Ağaç işleri Endüstri mühendisliğinde mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı. Enisler Orman Ürünleri ortaklarından ve son bir yıldır Ankara Medicanada Hastanesinde lösemi tedavi görmekteyken hayatını kaybetti. Evli ve doktor olan erkek ve bir kız çocuk babasıydı.

Öğlen Namazını takiben kılınan cenaze namazından sonra Hacı Fettah Mezarlığına defnedilen Merhum İş İnsanı Mustafa Enis’in cenazesine, Ailesi, aile yakınları, iş ve siyaset dünyası temsilcileriyle sevenleri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (