( (

Kayıp Cüzdan Sahibine Teslim Edildi

Asayiş 18.09.2019 - 11:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kayıp Cüzdan Sahibine Teslim Edildi

Atatürk Caddesinde Nuri Yılmaz'ın Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim ettiği içerisinde bir miktar para ve kredi kartlarının olduğu cüzdan, sahibine teslim edildi.
Kayıp cüzdanın sahibinin bulunması için harekete geçen Seydişehir Belediyesi Zabıta ekipleri kimlik tespiti yaptıkları Alperen Buğdaycı'yı arayarak bilgi verdi. Cüzdanın bulunduğu bilgisini alan Buğdaycı  Seydişehir  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne geldi.Cüzdanın sahibi olduğu belirlenen Alperen Buğdaycı'ya tutanak karşılığında cüzdanı teslim edildi. İçerisinde kredi kartları ve bir miktar parası bulunan Buğdaycı cüzdanın  kaybettiğini fark edince endişeye kapıldığını fakat zabıta ekipleri tarafından aranınca mutlu olduğunu belirterek cüzdanını bularak  teslim eden duyarlı vatandaş Nuri Yılmaz  ve Seydişehir Belediyesi Zabıta ekiplerine teşekkür etti.
Atatürk Caddesinde Nuri Yılmaz'ın Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim ettiği içerisinde bir miktar para ve kredi kartlarının olduğu cüzdan, sahibine teslim edildi.

Kayıp cüzdanın sahibinin bulunması için harekete geçen Seydişehir Belediyesi Zabıta ekipleri kimlik tespiti yaptıkları Alperen Buğdaycı'yı arayarak bilgi verdi. Cüzdanın bulunduğu bilgisini alan Buğdaycı  Seydişehir  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne geldi.Cüzdanın sahibi olduğu belirlenen Alperen Buğdaycı'ya tutanak karşılığında cüzdanı teslim edildi.

İçerisinde kredi kartları ve bir miktar parası bulunan Buğdaycı cüzdanın  kaybettiğini fark edince endişeye kapıldığını fakat zabıta ekipleri tarafından aranınca mutlu olduğunu belirterek cüzdanını bularak  teslim eden duyarlı vatandaş Nuri Yılmaz  ve Seydişehir Belediyesi Zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (