( (

Zazadınhan’da Azerbaycan Bayrağını Görünce Gözyaşlarını Tutamadı

Gündem 31.12.2020 - 15:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Zazadınhan’da Azerbaycan Bayrağını Görünce Gözyaşlarını Tutamadı

Azerbaycan vatandaşı iş insanı Eflatun Axundov Konya ziyaretinde Azerbaycan bayrağını görünce duygulu anlar yaşandı.
Azerbaycan’ın Bakü şehrinden Konya’ya gelen iş insanı Eflatun Axundov Konya ziyaretinde Hz. Mevlana’nın ardından Kültür Mirası Selçuklu Eseri Zazadın Hanı Kervansarayını ziyaretinde, Handa asılı olan Azerbaycan Bayrağını görünce duygulanıp uzun süre konuşamadı.    Azerbaycan ve Türk kardeşliğini duygulanarak dile getiren Axundov “İki devlet bir milletiz biz, Ecdadımızın ticaret yolu olan İpekyolu üzerindeki Handa iki bayrağımızın da asılı olması beni çok duygulandırdı” diyerek Zazadınhanı işletmecisi Hikmet Çetiner’e teşekkür etti. İŞTE YAŞANAN O DUYGULU ANLAR…
Azerbaycan vatandaşı iş insanı Eflatun Axundov Konya ziyaretinde Azerbaycan bayrağını görünce duygulu anlar yaşandı.

Azerbaycan’ın Bakü şehrinden Konya’ya gelen iş insanı Eflatun Axundov Konya ziyaretinde Hz. Mevlana’nın ardından Kültür Mirası Selçuklu Eseri Zazadın Hanı Kervansarayını ziyaretinde, Handa asılı olan Azerbaycan Bayrağını görünce duygulanıp uzun süre konuşamadı.

 

 Azerbaycan ve Türk kardeşliğini duygulanarak dile getiren Axundov “İki devlet bir milletiz biz, Ecdadımızın ticaret yolu olan İpekyolu üzerindeki Handa iki bayrağımızın da asılı olması beni çok duygulandırdı” diyerek Zazadınhanı işletmecisi Hikmet Çetiner’e teşekkür etti.

İŞTE YAŞANAN O DUYGULU ANLAR…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (