( (

Zade Vital’e Anlamlı Ar-Ge Ödülü

İş Dünyası 19.11.2019 - 19:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Zade Vital’e Anlamlı Ar-Ge Ödülü

7. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödül Töreni kapsamında Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital de Konya’da bulunan Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi ile ödüle layık görüldü.
Türkiye’nin 200. Ar-Ge merkezi ve doğal sağlık destek ürünleri alanındaki ilk Ar-Ge merkezi olma özelliği taşıyan Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi, alanında başarılı merkezleri ödüllendirmek amacıyla bu yıl 7.’si gerçekleşen Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödül Töreni’nde ödül sahibi oldu.    Tören sırasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan ödülü Helvacızade Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Zade Vital Genel Müdürü K.Taha Büyükhelvacıgil aldı. Tahir Büyükhelvacıgil konu hakkında “135 yıllık köklü geçmişimizden destek aldığımız çalışmalarımız ile böyle değerli bir ödüle layık görülmekten dolayı Zade ve Zade Vital Ailesi olarak memnuniyet duyuyoruz. Ar-Ge merkezimiz bünyesinde ülkemizin bitkileri üzerinde çalışıyor ve dünya çapında ses getirecek katma değeri yüksek ürünlere dönüştürmek üzere çalışıyoruz. Avrupa’nın en yüksek yumuşak kapsül üretim kapasitesine sahip tesislerinden biri olmaktan ve Doğal Ürünler Araştırma ve Uygulama Merkezi’miz ile de sanayi- üniversite iş birliğini destekleyerek ülkemize teknoloji tabanlı katma değerli ürünler kazandırmanın da mutluluğu içerisindeyiz. Ülkemizin bitki zenginliğinin bu yıl itibarıyla ABD pazarına ihraç  etmeye başladık. Ar-Ge çalışmalarımız ve tecrübelerimizi, destekleyici ve tamamlayıcı tıbba aktararak küresel ölçekte ses getiren ürünlere dönüştürmeye devam edeceğiz” dedi.
7. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödül Töreni kapsamında Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital de Konya’da bulunan Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi ile ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin 200. Ar-Ge merkezi ve doğal sağlık destek ürünleri alanındaki ilk Ar-Ge merkezi olma özelliği taşıyan Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi, alanında başarılı merkezleri ödüllendirmek amacıyla bu yıl 7.’si gerçekleşen Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödül Töreni’nde ödül sahibi oldu. 

 

Tören sırasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan ödülü Helvacızade Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Zade Vital Genel Müdürü K.Taha Büyükhelvacıgil aldı. Tahir Büyükhelvacıgil konu hakkında “135 yıllık köklü geçmişimizden destek aldığımız çalışmalarımız ile böyle değerli bir ödüle layık görülmekten dolayı Zade ve Zade Vital Ailesi olarak memnuniyet duyuyoruz. Ar-Ge merkezimiz bünyesinde ülkemizin bitkileri üzerinde çalışıyor ve dünya çapında ses getirecek katma değeri yüksek ürünlere dönüştürmek üzere çalışıyoruz. Avrupa’nın en yüksek yumuşak kapsül üretim kapasitesine sahip tesislerinden biri olmaktan ve Doğal Ürünler Araştırma ve Uygulama Merkezi’miz ile de sanayi- üniversite iş birliğini destekleyerek ülkemize teknoloji tabanlı katma değerli ürünler kazandırmanın da mutluluğu içerisindeyiz. Ülkemizin bitki zenginliğinin bu yıl itibarıyla ABD pazarına ihraç  etmeye başladık. Ar-Ge çalışmalarımız ve tecrübelerimizi, destekleyici ve tamamlayıcı tıbba aktararak küresel ölçekte ses getiren ürünlere dönüştürmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (