( (

Yunanistan, 17 Ay Sonra Türkiye’ye Kapılarını Açıyor

Turizm 06.08.2021 - 13:26, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunanistan, 17 Ay Sonra Türkiye’ye Kapılarını Açıyor

Aşı sertifikası olan ya da “Covid-19 PCR/RAPID” negatif test sonucu beyan eden Türk vatandaşları, bugünden itibaren Yunanistan’a giriş yapabilecek.
Yunanistan, koronavirüs nedeniyle 17 aydır kapalı olan Türkiye sınır kapılarını açma kararı aldığını açıkladı. Buna göre aşı sertifikası olan ya da “Covid-19 PCR/RAPID” negatif test sonucu beyan eden Türk vatandaşları, bugünden itibaren Yunanistan’a giriş yapabilecek.   Yunanistan Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığına bağlı Sivil Havacılık Kurumunca (YPA) yayımlanan 5 Ağustos tarihli seyahat direktifinde, aşı sertifikası olan ya da “Covid-19 PCR/RAPID” negatif test sonucu beyan eden Türk vatandaşlarının, bugünden itibaren Yunanistan’a giriş yapabilecekleri belirtildi.   Yunanistan’a girişte tüm ülkelerin vatandaşları için kişisel bilgiler içeren “seyahat formunu” doldurma uygulamasının devam ettiği vurgulanan direktifte, Türkiye’nin yanı sıra 35 ülke için aranan şartların 12 yaşından büyük çocuklar için de geçerli olduğu kaydedildi.  
Aşı sertifikası olan ya da “Covid-19 PCR/RAPID” negatif test sonucu beyan eden Türk vatandaşları, bugünden itibaren Yunanistan’a giriş yapabilecek.

Yunanistan, koronavirüs nedeniyle 17 aydır kapalı olan Türkiye sınır kapılarını açma kararı aldığını açıkladı. Buna göre aşı sertifikası olan ya da “Covid-19 PCR/RAPID” negatif test sonucu beyan eden Türk vatandaşları, bugünden itibaren Yunanistan’a giriş yapabilecek.

 

Yunanistan Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığına bağlı Sivil Havacılık Kurumunca (YPA) yayımlanan 5 Ağustos tarihli seyahat direktifinde, aşı sertifikası olan ya da “Covid-19 PCR/RAPID” negatif test sonucu beyan eden Türk vatandaşlarının, bugünden itibaren Yunanistan’a giriş yapabilecekleri belirtildi.

 

Yunanistan’a girişte tüm ülkelerin vatandaşları için kişisel bilgiler içeren “seyahat formunu” doldurma uygulamasının devam ettiği vurgulanan direktifte, Türkiye’nin yanı sıra 35 ülke için aranan şartların 12 yaşından büyük çocuklar için de geçerli olduğu kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (