( (

Yunak'ta Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Bölge 30.10.2020 - 12:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak'ta Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Konya'nın Yunak İlçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Yunak'taki ilk tören, 28 Ekim günü saat 13:00'te Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin koyulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Çelenk törenine Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve siyasi parti temsilcileri katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ikinci günü törenlere, Yunak Belediyesi önündeki alanda devam edildi. Tören, Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Yunak Kaymakamı Fatih Kurt ve Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, törene katılanların bayramını kutladı.  Öğrencilerin okuduğu şiirlerden sonra İlçe Kaymakamı Fatih Kurt tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Covid önlemleri altında yapılan törene, Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Adem Güneş, İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Tunçez, Daire Amirleri, Okul Müdürleri,  öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kutlamalar, okulların kendi bünyelerinde hazırladıkları çeşitli programlarla devam etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Konya'nın Yunak İlçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yunak'taki ilk tören, 28 Ekim günü saat 13:00'te Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin koyulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Çelenk törenine Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ikinci günü törenlere, Yunak Belediyesi önündeki alanda devam edildi. Tören, Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Yunak Kaymakamı Fatih Kurt ve Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, törene katılanların bayramını kutladı.  Öğrencilerin okuduğu şiirlerden sonra İlçe Kaymakamı Fatih Kurt tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Covid önlemleri altında yapılan törene, Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Adem Güneş, İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Tunçez, Daire Amirleri, Okul Müdürleri,  öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar, okulların kendi bünyelerinde hazırladıkları çeşitli programlarla devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (