( (

Yunak'ta Anneler Günü Coşkusu

Gündem 10.05.2022 - 11:01, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak'ta Anneler Günü Coşkusu

Konya'nın Yunak ilçesi Merkez Anaokulu öğrencileri, “Anneler Günü “ etkinlikleri kapsamında bir kutlama programı düzenledi.
3-4 ve 5  yaş grubu anasınıfı öğrencileri anneleri için hazırlamışı oldukları “Anneler Günü “ programında hünerlerini sergileyerek âdete görsel şölen sergilediler. Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu’nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Merkez Anaokulu Müdürü Fatma Algı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasında  tüm annelerin anneler gününü kutlayarak katılımcılara teşekkür etti. Programda, Merkez Anaokulu öğrencileri bir birinden güzel gösteriler sergileyerek, salonda bulunan katılımcılardan büyük ilgi gördü. Minik öğrenciler, yaptıkları gösterilerle annelerine duygulu anlar yaşatarak bol bol alkış aldı. Oldukça heyecanlı görünen anneler ise, çocuklarının sahnede gösterdikleri performansı ve bu mutlu anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Miniklerin birbirinden güzel yaptıkları sunumlarla izleyenlere ve özellikle de annelerine duygusal anlar yaşattılar. Gösteriye katılan büyüklerinden tam not alan minikler, anneleri için yazdıkları şiirleri okurken oldukça heyecanlandılar. Program; öğrenci,, öğretmen ve protokolün birlikte hatıra fotoğraf çekiminin ardından, miniklerin annelerine çiçek takdimiyle sona erdi. Anneler Günü programını Yunak Kaymakamı Murat Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, şube ve okul müdürleri ile kalabalık bir veli topluluğu izledi.
Konya'nın Yunak ilçesi Merkez Anaokulu öğrencileri, “Anneler Günü “ etkinlikleri kapsamında bir kutlama programı düzenledi.

3-4 ve 5  yaş grubu anasınıfı öğrencileri anneleri için hazırlamışı oldukları “Anneler Günü “ programında hünerlerini sergileyerek âdete görsel şölen sergilediler.

Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu’nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Merkez Anaokulu Müdürü Fatma Algı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasında  tüm annelerin anneler gününü kutlayarak katılımcılara teşekkür etti. Programda, Merkez Anaokulu öğrencileri bir birinden güzel gösteriler sergileyerek, salonda bulunan katılımcılardan büyük ilgi gördü. Minik öğrenciler, yaptıkları gösterilerle annelerine duygulu anlar yaşatarak bol bol alkış aldı. Oldukça heyecanlı görünen anneler ise, çocuklarının sahnede gösterdikleri performansı ve bu mutlu anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Miniklerin birbirinden güzel yaptıkları sunumlarla izleyenlere ve özellikle de annelerine duygusal anlar yaşattılar. Gösteriye katılan büyüklerinden tam not alan minikler, anneleri için yazdıkları şiirleri okurken oldukça heyecanlandılar.

Program; öğrenci,, öğretmen ve protokolün birlikte hatıra fotoğraf çekiminin ardından, miniklerin annelerine çiçek takdimiyle sona erdi.

Anneler Günü programını Yunak Kaymakamı Murat Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, şube ve okul müdürleri ile kalabalık bir veli topluluğu izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (