( (

Yazarlar Birliği Derneğinden Kınama

Gündem 28.08.2020 - 14:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yazarlar Birliği Derneğinden Kınama

Yazarlar Birliği Derneği Başkanı Fatih Şahin Işık, Musa Dinç ve kitabı hakkında bir kınama mesajı yayınladı.
Başkan Işık, mesajında şunları söyledi.   Yazarlar Birliği Derneği olarak son günlerde sosyal medyada gündem teşkil eden sözde yazar Musa Dinç ve yazmış olduğu Gül ve Düşün adlı sözde kitapta yer alan ifadeleri büyük bir utanç ve üzüntüyle karşılıyoruz. Çocuklarımıza sahip çıkmak, başta yetkililer olmak üzere hepimizin en büyük sorumluluğudur.   Yazarlar Birliği Derneği olarak, milli ve manevi değerlerine bağlı yazarlar olarak bu tür sapkın düşünceler içeren her türlü çalışmayı yazan, yayımlayan bütün kurum ve kuruluşları esefle kınıyoruz.
Yazarlar Birliği Derneği Başkanı Fatih Şahin Işık, Musa Dinç ve kitabı hakkında bir kınama mesajı yayınladı.

Başkan Işık, mesajında şunları söyledi.

 

Yazarlar Birliği Derneği olarak son günlerde sosyal medyada gündem teşkil eden sözde yazar Musa Dinç ve yazmış olduğu Gül ve Düşün adlı sözde kitapta yer alan ifadeleri büyük bir utanç ve üzüntüyle karşılıyoruz. Çocuklarımıza sahip çıkmak, başta yetkililer olmak üzere hepimizin en büyük sorumluluğudur.

 

Yazarlar Birliği Derneği olarak, milli ve manevi değerlerine bağlı yazarlar olarak bu tür sapkın düşünceler içeren her türlü çalışmayı yazan, yayımlayan bütün kurum ve kuruluşları esefle kınıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (