( (

Yazarhane'nin Bu Haftaki Konuğu Katıksız Oldu

Kültür Sanat 31.01.2021 - 15:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yazarhane'nin Bu Haftaki Konuğu Katıksız Oldu

KOP YAZARHANE sohbetlerinde bu hafta KOP Sosyal Projeler Koordinatörü Ahmet Katıksız vardı.
Osmangazi Ortaokulunca yürütülen KOP YAZARHANE Projesi kapsamında gerçekleştirilen Yazarhane Sohbetlerinin bu haftaki konuğu yeni kitabıyla Ahmet Katıksız oldu. Katıksız Zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya katılan Osmangazi Ortaokulu öğrencileriyle ettiği sohbette, yeni çıkan Aradığın İçinde adlı kitabı ve KOP PROJELERİ hakkında konuştu. Katıksız, öğrencilerin sorularını cevaplarken, hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini ve onları gerçekleştirmek için de yorulmadan usanmadan çalışmaları gerektiğini söyledi. Şimdiye kadar farklı projelerle doksan dört ülkeye gittiğini ve bu tecrübelerini okudukları ile birleştirip Aradığın İçinde adlı kitabını yazdığını söyleyen Katıksız hem gezip hem okumanın günümüzde çok da zor olmadığını belirtti. Yazarhane Sohbetleri faaliyetlerini sürdüren Şahin Işık bu sohbetlerin devam edeceğini mikrofonlarının üreten ve söyleyecek sözü olan herkese açık olduğunu belirtti.
KOP YAZARHANE sohbetlerinde bu hafta KOP Sosyal Projeler Koordinatörü Ahmet Katıksız vardı.

Osmangazi Ortaokulunca yürütülen KOP YAZARHANE Projesi kapsamında gerçekleştirilen Yazarhane Sohbetlerinin bu haftaki konuğu yeni kitabıyla Ahmet Katıksız oldu. Katıksız Zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya katılan Osmangazi Ortaokulu öğrencileriyle ettiği sohbette, yeni çıkan Aradığın İçinde adlı kitabı ve KOP PROJELERİ hakkında konuştu. Katıksız, öğrencilerin sorularını cevaplarken, hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini ve onları gerçekleştirmek için de yorulmadan usanmadan çalışmaları gerektiğini söyledi.

Şimdiye kadar farklı projelerle doksan dört ülkeye gittiğini ve bu tecrübelerini okudukları ile birleştirip Aradığın İçinde adlı kitabını yazdığını söyleyen Katıksız hem gezip hem okumanın günümüzde çok da zor olmadığını belirtti.

Yazarhane Sohbetleri faaliyetlerini sürdüren Şahin Işık bu sohbetlerin devam edeceğini mikrofonlarının üreten ve söyleyecek sözü olan herkese açık olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (