( (

Yavuz’dan Rektör Aksoy’a Yanlışdan Dönün Çağrısı

Gündem 06.04.2021 - 13:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yavuz’dan Rektör Aksoy’a Yanlışdan Dönün Çağrısı

19,20 ,21.dönem Konya Milletvekili ve Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz,yapmış olduğu yazılı açıklama ile Selçuk Üniversitesi Rektörü Metin Aksoy'a çağrıda bulundu.
Yavuz açıklamasında ; Selçuk Üniversitesi  Senatonusunun Almış Olduğu 2 Karar Bizleri (DEMOKRAT PARTİ CAMİASINI)Son Derece Üzmüştür. Bu Kararlara Neden Gerek Duyuldu? Ülkesine 50 yıl Hizmet Etmiş Başbakanlık Cumhur başkanlığı Yapmış Rahmetli Süleyman DEMİREL in İsminin silinmesi Esef vericidir Sayın Rektör daha vahim olan DEMİRELİN İSMİNİN KALDIRILIP YERİNE ANADOLUYU TÜRKLEŞTİREN MALAZGİRİT FATİHİ SULTAN ALPARSLAN İSMİNİN VERİLMESİ İNCİTİCİ OLMUŞTUR Oysaki Sultan Alparslan İsmi Bir Üniversiteye Verilecek isimdir. Ülkemize sayısız Hizmetlerde Bulunan Rahmetli Demirel'e Vefasızlık Saygısızlık değilmidir? Konya'mızdaki Hizmetleri Herkes Tarafından Bilinmekte dir. Bunlar; Apa Barajı.. Altınapa Barajı Sille Barajı, İvriz Barajı Sulama Projeleri, Seydişehir Aliminyum Tesisleri Krom Mağnezit Fabrikası Yollar Göletler Okullar Hastaneler ve Selçuk Üniversitesi'nin Kuruluşu ve Geliştirilmesi Merhum Demirel'in Eserleridir. Ülkemizdeki Eserleri Saymakla Bitmez; Keban Barajı, Gap Projesi, Atatürk Barajı Sayısız Barajlar Okullar Üniversiteler, Rafineriler ,İskenderun Sivas Demir Çelik Fabrikaları Limanlar Yollar Köprüler Boğaziçi Köprüsü, Elektirik Santirelleri Gibi Hizmetleri Unutuldumu? Ülkesimize Canla Başla Hizmet Eden Rahmetli Demirel'e Bu Alınan Karar Reva Görülmemeliydi YÖK Başkanlığı Yapmış Rahmetli İhsan Doğramacı'nın isminin kaldırılması da yanlış ve hatalı bir davranıştır Sizlerde de Emekleri yok mudur? Bu Alınan Kararların Değiştirilmesini Hala Beklemekteyiz Bu Kararınız Selçuk Üniversitesi kurulduğundan Beri Yardım Eden Konyalı Hayırseverlerimizi de Derinden Üzmüştür Sonuç Olarak Bu Kararın İvedilikle Düzeltilmesi D emokratların Arzusudur. Rahmetli Süleyman Demirel'in Çok Önem Verdiği Siyasetin (OKULA KIŞLAYA VE CAMİYE)Girmemesi Gerekir Sözü Altın Değerindedir Bu Veciz Sözün Haklılığını Bu Gün Hep Birlikte Yaşamaktayız.Bu Yanlışdan dönmeniz dileklerimizle.
19,20 ,21.dönem Konya Milletvekili ve Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz,yapmış olduğu yazılı açıklama ile Selçuk Üniversitesi Rektörü Metin Aksoy'a çağrıda bulundu.

Yavuz açıklamasında ;

Selçuk Üniversitesi  Senatonusunun Almış Olduğu 2 Karar Bizleri (DEMOKRAT PARTİ CAMİASINI)Son Derece Üzmüştür.

Bu Kararlara Neden Gerek Duyuldu? Ülkesine 50 yıl Hizmet Etmiş Başbakanlık Cumhur başkanlığı Yapmış Rahmetli Süleyman DEMİREL in İsminin silinmesi Esef vericidir Sayın Rektör daha vahim olan

DEMİRELİN İSMİNİN KALDIRILIP YERİNE ANADOLUYU TÜRKLEŞTİREN MALAZGİRİT FATİHİ SULTAN ALPARSLAN İSMİNİN VERİLMESİ İNCİTİCİ OLMUŞTUR Oysaki Sultan Alparslan İsmi Bir Üniversiteye Verilecek isimdir.

Ülkemize sayısız Hizmetlerde Bulunan Rahmetli Demirel'e Vefasızlık Saygısızlık değilmidir?

Konya'mızdaki Hizmetleri Herkes Tarafından Bilinmekte dir. Bunlar; Apa Barajı.. Altınapa Barajı Sille Barajı, İvriz Barajı Sulama Projeleri, Seydişehir Aliminyum Tesisleri Krom Mağnezit Fabrikası Yollar Göletler Okullar Hastaneler ve Selçuk Üniversitesi'nin Kuruluşu ve Geliştirilmesi Merhum Demirel'in Eserleridir.

Ülkemizdeki Eserleri Saymakla Bitmez; Keban Barajı, Gap Projesi, Atatürk Barajı Sayısız Barajlar Okullar Üniversiteler, Rafineriler ,İskenderun Sivas Demir Çelik Fabrikaları Limanlar Yollar Köprüler Boğaziçi Köprüsü, Elektirik Santirelleri Gibi Hizmetleri Unutuldumu?

Ülkesimize Canla Başla Hizmet Eden Rahmetli Demirel'e Bu Alınan Karar Reva Görülmemeliydi YÖK Başkanlığı Yapmış Rahmetli İhsan Doğramacı'nın isminin kaldırılması da yanlış ve hatalı bir davranıştır Sizlerde de Emekleri yok mudur?

Bu Alınan Kararların Değiştirilmesini Hala Beklemekteyiz Bu Kararınız Selçuk Üniversitesi kurulduğundan Beri Yardım Eden Konyalı Hayırseverlerimizi de Derinden Üzmüştür Sonuç Olarak Bu Kararın İvedilikle Düzeltilmesi D emokratların Arzusudur.

Rahmetli Süleyman Demirel'in Çok Önem Verdiği Siyasetin (OKULA KIŞLAYA VE CAMİYE)Girmemesi Gerekir Sözü Altın Değerindedir Bu Veciz Sözün Haklılığını Bu Gün Hep Birlikte Yaşamaktayız.Bu Yanlışdan dönmeniz dileklerimizle.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (