( (

Yaşam Boyu Kariyer Derneğinin Kelebekleri Kozalarını Yırttılar

Gündem 15.11.2021 - 16:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yaşam Boyu Kariyer Derneğinin Kelebekleri Kozalarını Yırttılar

“Yaşam Boyu Kariyer Derneği” tarafından yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen; Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Erbil Koru Anadolu Lisesi, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi, NEU Kültür ve Turizm Topluluğu’nun paydaş olduğu “KOZASINI YIRTAN KELEBEKLER PROJE’sinin sertifika ve ödül töreni yapıldı.
 Meram Gençlik Merkezinde yapılan törene Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Konya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Şükrü Bardakçı, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Süleyman Ege ile pek çok yönetici, projede eğitim alan kelebeklerin/kursiyerler ve aileleriyle, çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Yaşam Boyu Kariyer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Proje Genel Koordinatörü Doç.Dr. Abdurrahman DİNÇ proje hakkında bilgiler verirken sözünü projenin kelebekleri güzel bir tiyatro oyunuyla keserek öğretmenlerine ne kadar kendilerini geliştirdiklerini göstermiş oldular. Dernek Başkanı Doç.Dr. Abdurrahman DİNÇ; “pandemi döneminde 6 aydır devam eden projede dezavantajlı 60 gencimizin yüreklerine dokunmaya bir farkındalık yaratmaya çalıştık. 15-24 yaş aralığındaki gençlerimize koçluk hizmetleri, hızlı okuma, diksiyon, hafıza teknikleri gibi eğitimlerle bilişsel, akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağladık.  Ebru ve hat sanatı, okçuluk ve masa tenisi, atölye çalışmaları gibi sanatsal ve sportif faaliyetler, teknik geziler, Konya Şehit ve Gaziler Derneği ziyaretiyle gençlere milli ve manevi yönden de bilinçlenmelerine katkı sağladık.” diyen DİNÇ sözlerini şöyle tamamladı; “projeye desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile tüm proje paydaşlarına, proje ekibinde yer alan tüm eğitmen kadrosuna ayrı ayrı teşekkür ediyorum, çok güzel eğitimler alarak kozasını yırtan kelebeklerimizi tebrik ediyorum ve projenin kelebek etkisi yaparak daha geniş kitlelelere ulaşacağına inanıyorum” dedi. Daha sonra kürsüye gelen Konya Vali Yardımcısı Mehmet AYDIN “Herkesin bir fikri var, ancak bunu projelendirmek ayrı bir yetenek. Abdurrahman Dinç hocam ve ekibi şimdiye kadar yaptığı onlarca projeyle bunu çok güzel başardığını bir kez daha ispat etmiştir. Gelecek nesillerin ülkemizin kaderini yazacağını ve gençlerimize yol göstermenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan KAYACILAR ise konuşmasında “ Öncelikle böylesine güzel bir projeyi hayata geçiren başta Yaşam Boyu Kariyer Derneği olmak üzere tüm paydaşlarına teşekkür ederim. Projede paydaş olduğumuz için çok mutluyuz. Pırıl pırıl öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltı ve özgüven bu projenin onlar üzerindeki etkisini çok güzel bir şekilde gösteriyor. Burada bu nadide öğrencilerimizin mezuniyet heyecanını paylaşmaktan mutluluk duydum” sözleriyle devam etti. Proje kapsamındaki fotoğraf yarışması, masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere bisiklet, tablet, akıllı saat ve kitap setleri gibi pek çok hediye taktim edildi. Mezuniyet pastası kesilmesi sonrasında proje ekibine plaket ve öğrencilere sertifikaları verildi. Öğrencilerin hazırladığı konser sonrası ikram ve kapanışla mezuniyet töreni sona erdi.
“Yaşam Boyu Kariyer Derneği” tarafından yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen; Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Erbil Koru Anadolu Lisesi, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi, NEU Kültür ve Turizm Topluluğu’nun paydaş olduğu “KOZASINI YIRTAN KELEBEKLER PROJE’sinin sertifika ve ödül töreni yapıldı.

 Meram Gençlik Merkezinde yapılan törene Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Konya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Şükrü Bardakçı, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Süleyman Ege ile pek çok yönetici, projede eğitim alan kelebeklerin/kursiyerler ve aileleriyle, çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Yaşam Boyu Kariyer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Proje Genel Koordinatörü Doç.Dr. Abdurrahman DİNÇ proje hakkında bilgiler verirken sözünü projenin kelebekleri güzel bir tiyatro oyunuyla keserek öğretmenlerine ne kadar kendilerini geliştirdiklerini göstermiş oldular.

Dernek Başkanı Doç.Dr. Abdurrahman DİNÇ; “pandemi döneminde 6 aydır devam eden projede dezavantajlı 60 gencimizin yüreklerine dokunmaya bir farkındalık yaratmaya çalıştık. 15-24 yaş aralığındaki gençlerimize koçluk hizmetleri, hızlı okuma, diksiyon, hafıza teknikleri gibi eğitimlerle bilişsel, akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağladık.  Ebru ve hat sanatı, okçuluk ve masa tenisi, atölye çalışmaları gibi sanatsal ve sportif faaliyetler, teknik geziler, Konya Şehit ve Gaziler Derneği ziyaretiyle gençlere milli ve manevi yönden de bilinçlenmelerine katkı sağladık.” diyen DİNÇ sözlerini şöyle tamamladı; “projeye desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile tüm proje paydaşlarına, proje ekibinde yer alan tüm eğitmen kadrosuna ayrı ayrı teşekkür ediyorum, çok güzel eğitimler alarak kozasını yırtan kelebeklerimizi tebrik ediyorum ve projenin kelebek etkisi yaparak daha geniş kitlelelere ulaşacağına inanıyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Konya Vali Yardımcısı Mehmet AYDIN “Herkesin bir fikri var, ancak bunu projelendirmek ayrı bir yetenek. Abdurrahman Dinç hocam ve ekibi şimdiye kadar yaptığı onlarca projeyle bunu çok güzel başardığını bir kez daha ispat etmiştir. Gelecek nesillerin ülkemizin kaderini yazacağını ve gençlerimize yol göstermenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan KAYACILAR ise konuşmasında “ Öncelikle böylesine güzel bir projeyi hayata geçiren başta Yaşam Boyu Kariyer Derneği olmak üzere tüm paydaşlarına teşekkür ederim. Projede paydaş olduğumuz için çok mutluyuz. Pırıl pırıl öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltı ve özgüven bu projenin onlar üzerindeki etkisini çok güzel bir şekilde gösteriyor. Burada bu nadide öğrencilerimizin mezuniyet heyecanını paylaşmaktan mutluluk duydum” sözleriyle devam etti.

Proje kapsamındaki fotoğraf yarışması, masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere bisiklet, tablet, akıllı saat ve kitap setleri gibi pek çok hediye taktim edildi. Mezuniyet pastası kesilmesi sonrasında proje ekibine plaket ve öğrencilere sertifikaları verildi. Öğrencilerin hazırladığı konser sonrası ikram ve kapanışla mezuniyet töreni sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (