( (

Whatsapp'ın Yeni Özelliği Kullanıma Açıldı

Teknoloji (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 26.10.2020 - 16:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Whatsapp'ın Yeni Özelliği Kullanıma Açıldı

WhatsApp’ın sohbetleri tamamen sessize alma özelliği, tüm kullanıcılar için kullanıma açıldı.
Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yeni özelliği kullanılma açıldı. Daha önce WhatsApp gruplarını sessize almak için 8 saat, 1 hafta ve 1 yıl olmak üzere üç opsiyon sunan platform, bu opsiyonlara bir yenisini  daha ekledi.   Gadgets 360'da yer alan habere göre, WhatsApp’ın sohbetleri tamamen sessize alma özelliği tüm kullanıcılara açıldı. Başka bir deyişle WhatsApp söz konusu güncelleme ile kullanıcılarının istedikleri WhatsApp mesajlarını sonsuza kadar kapatmasına imkan tanıyacak.   Söz konusu özellik hem iOS hem de Android platformları için yayınlandı. Bu özelliğin önümüzdeki günlerde tüm cihazlara gelmesi bekleniyor.
WhatsApp’ın sohbetleri tamamen sessize alma özelliği, tüm kullanıcılar için kullanıma açıldı.

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yeni özelliği kullanılma açıldı. Daha önce WhatsApp gruplarını sessize almak için 8 saat, 1 hafta ve 1 yıl olmak üzere üç opsiyon sunan platform, bu opsiyonlara bir yenisini  daha ekledi.
 
Gadgets 360'da yer alan habere göre, WhatsApp’ın sohbetleri tamamen sessize alma özelliği tüm kullanıcılara açıldı. Başka bir deyişle WhatsApp söz konusu güncelleme ile kullanıcılarının istedikleri WhatsApp mesajlarını sonsuza kadar kapatmasına imkan tanıyacak.
 
Söz konusu özellik hem iOS hem de Android platformları için yayınlandı. Bu özelliğin önümüzdeki günlerde tüm cihazlara gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (