( (

WhatsApp Dosya Transfer Limiti Artırıldı

Teknoloji 17.09.2019 - 14:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

WhatsApp Dosya Transfer Limiti Artırıldı

Günümüzde dünyanın en büyük mesajlaşma servisi olan ve SMS’i adeta tarihe gömen WhatsApp ile bugüne kadar bir dosya gönderdiğinizde maksimum limit 16 MB seviyesindeydi. Günlük kullanımda bu dosya limit yeterli seviyede.
Herhangi bir fotoğraf veya video gönderme çalıştığınızda gönderilmeden önce işlendiği için sınırları pek takılmıyorsunuz. Bu sınırı yetersiz bulan kullanıcıları sevindirecek hamle geldi ve maksimum dosya limiti 100 MB seviyesine çekildi. Telegram, WhatsApp dosya transfer limiti ile dalga geçti! WhatsApp bu değişiklik ile övünürken, insanların büyük dosyalarını e-posta ile göndermek yerine WhatsApp’ı tercih etmek istediğini dile getirdi. Bununla birlikte en büyük rakibi Telegram ise WhatsApp ile dalga geçti. Telegram’ın sosyal medya hesaplarında “Bir dosya göndermeniz gerekiyor, ancak diğer mesajlaşma programları için büyük mü? 1.5 GB’a kadar dosya gönderebileceğiniz Telegram ile sorunu çözebilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı. Bu kapsamda WhatsApp ile maksimum 100 MB dosya gönderilebilirken, Telegram ile 1.5 GB’a kadar dosya göndermek mümkün. Bu sayede özellikle video dosyalarını Telegram ile daha kolay bir şekilde göndermek mümkün.
Günümüzde dünyanın en büyük mesajlaşma servisi olan ve SMS’i adeta tarihe gömen WhatsApp ile bugüne kadar bir dosya gönderdiğinizde maksimum limit 16 MB seviyesindeydi. Günlük kullanımda bu dosya limit yeterli seviyede.

Herhangi bir fotoğraf veya video gönderme çalıştığınızda gönderilmeden önce işlendiği için sınırları pek takılmıyorsunuz. Bu sınırı yetersiz bulan kullanıcıları sevindirecek hamle geldi ve maksimum dosya limiti 100 MB seviyesine çekildi.

Telegram, WhatsApp dosya transfer limiti ile dalga geçti!

WhatsApp bu değişiklik ile övünürken, insanların büyük dosyalarını e-posta ile göndermek yerine WhatsApp’ı tercih etmek istediğini dile getirdi. Bununla birlikte en büyük rakibi Telegram ise WhatsApp ile dalga geçti.

Telegram’ın sosyal medya hesaplarında “Bir dosya göndermeniz gerekiyor, ancak diğer mesajlaşma programları için büyük mü? 1.5 GB’a kadar dosya gönderebileceğiniz Telegram ile sorunu çözebilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

Bu kapsamda WhatsApp ile maksimum 100 MB dosya gönderilebilirken, Telegram ile 1.5 GB’a kadar dosya göndermek mümkün. Bu sayede özellikle video dosyalarını Telegram ile daha kolay bir şekilde göndermek mümkün.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (