( (

Vatandaşlardan Başkan Kavuş’a Doğalgaz Teşekkürü

Bölge 04.11.2021 - 14:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Vatandaşlardan Başkan Kavuş’a Doğalgaz Teşekkürü

Alpaslan Mahallesi sakinleri, önemli bir girişimde bulunarak Meram’ın doğalgaz kullanamayan 4 mahallesinin doğalgazı kullanabilmesinin önünü açan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür ziyaretinde bulundular. Mahalle sakinleri gösterdiği çaba ve özveri için Başkan Kavuş’a şükranlarını iletti.
Alpaslan Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz ay içinde Meram’ın doğalgaz kullanamayan bazı mahallelerindeki doğalgaz yatırımlarının önünü, risk ve sorumluluk alarak açan girişimleri ortaya koyan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler. Alpaslan Mahallesi Muhtarı Fethi Güleç’e eşlik eden mahalle sakinleri, Başkan Mustafa Kavuş’un girişimleri ve fedakarlıkları olmasa uzun yıllar daha doğalgaz kullanmalarının mümkün görünmediğini ifade ederek, “Başkanımızın bu noktada gösterdiği hassasiyet sadece bizi doğalgaza yani konforlu ısınmaya kavuşturmamış aynı zamanda hava kirliliğinden nasibini alan diğer mahallelerimiz için de bir umut ışığı olmuştur” şeklinde görüş bildirdiler.   BAŞKAN KAVUŞ; “HEMŞEHRİLERİMİ İLGİLENDİREN HER SORUN BENİ DE İLGİLENDİRİR”   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise seçim çalışmaları sırasında sıklıkla tekrar ettiği “Bir iş belediyenin göreviyse onu zaten yapmak mecburiyetimiz var. Belediye ile ilgili değilse de başı çeker, öncülük eder, sorunu halletmek için çabalarım” şeklindeki sözünü bir kez daha hatırlattı. Başkan Kavuş, “Bu sözümüzün arkasında durabilmek adına, imar uygulamaları tamamlanmasına rağmen dönüşüm çalışmalarının başlamadığı bölgelerin doğalgaz imkanından yararlanabilmesi için önemli bir sorumluluğun altına girerek doğalgaz firmasına taahhüt verdik. Torba yasada getirilen düzenleme ile imar uygulamaları tamamlanmış ancak dönüşüm yapılmamış bölgelerin belediyelerin taahhüdü ile doğalgaz kullanabilmelerinin önü açılmıştı” cümlelerini kullandı.   “RİSK ALARAK DOĞALGAZ KULLANIMININ ÖNÜNÜ AÇTIK”   Başkan Kavuş yapılan çalışmanın önemine dikkat çekerek, “Biz hemşehrilerimizin uzun yıllardır beklediği doğalgaz imkanından yararlanabilmesi adına kollarımızı sıvadık, çok önemli bir sorumluluğun altına girdik. İlgili firma ile yapılan görüşmeler sonucu önümüzdeki yıl itibariyle öncelikli olarak Aydoğdu, Uzunharmanlar, Alpaslan Ekmekkoçu ve Aymanas Mahalleleri’nde doğalgaz kullanamayan bölgelerin doğalgaz kullanabilmelerinin önünü açtık. İnşallah 2022 sonuna kadar bu mahallelerimizin doğalgaz kullanabilmeleri adına işi sıkı bir şekilde takip etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Alpaslan Mahallesi sakinleri, önemli bir girişimde bulunarak Meram’ın doğalgaz kullanamayan 4 mahallesinin doğalgazı kullanabilmesinin önünü açan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür ziyaretinde bulundular. Mahalle sakinleri gösterdiği çaba ve özveri için Başkan Kavuş’a şükranlarını iletti.

Alpaslan Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz ay içinde Meram’ın doğalgaz kullanamayan bazı mahallelerindeki doğalgaz yatırımlarının önünü, risk ve sorumluluk alarak açan girişimleri ortaya koyan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler. Alpaslan Mahallesi Muhtarı Fethi Güleç’e eşlik eden mahalle sakinleri, Başkan Mustafa Kavuş’un girişimleri ve fedakarlıkları olmasa uzun yıllar daha doğalgaz kullanmalarının mümkün görünmediğini ifade ederek, “Başkanımızın bu noktada gösterdiği hassasiyet sadece bizi doğalgaza yani konforlu ısınmaya kavuşturmamış aynı zamanda hava kirliliğinden nasibini alan diğer mahallelerimiz için de bir umut ışığı olmuştur” şeklinde görüş bildirdiler.

 

BAŞKAN KAVUŞ; “HEMŞEHRİLERİMİ İLGİLENDİREN HER SORUN BENİ DE İLGİLENDİRİR”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise seçim çalışmaları sırasında sıklıkla tekrar ettiği “Bir iş belediyenin göreviyse onu zaten yapmak mecburiyetimiz var. Belediye ile ilgili değilse de başı çeker, öncülük eder, sorunu halletmek için çabalarım” şeklindeki sözünü bir kez daha hatırlattı. Başkan Kavuş, “Bu sözümüzün arkasında durabilmek adına, imar uygulamaları tamamlanmasına rağmen dönüşüm çalışmalarının başlamadığı bölgelerin doğalgaz imkanından yararlanabilmesi için önemli bir sorumluluğun altına girerek doğalgaz firmasına taahhüt verdik. Torba yasada getirilen düzenleme ile imar uygulamaları tamamlanmış ancak dönüşüm yapılmamış bölgelerin belediyelerin taahhüdü ile doğalgaz kullanabilmelerinin önü açılmıştı” cümlelerini kullandı.

 

“RİSK ALARAK DOĞALGAZ KULLANIMININ ÖNÜNÜ AÇTIK”

 

Başkan Kavuş yapılan çalışmanın önemine dikkat çekerek, “Biz hemşehrilerimizin uzun yıllardır beklediği doğalgaz imkanından yararlanabilmesi adına kollarımızı sıvadık, çok önemli bir sorumluluğun altına girdik. İlgili firma ile yapılan görüşmeler sonucu önümüzdeki yıl itibariyle öncelikli olarak Aydoğdu, Uzunharmanlar, Alpaslan Ekmekkoçu ve Aymanas Mahalleleri’nde doğalgaz kullanamayan bölgelerin doğalgaz kullanabilmelerinin önünü açtık. İnşallah 2022 sonuna kadar bu mahallelerimizin doğalgaz kullanabilmeleri adına işi sıkı bir şekilde takip etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (