( (

Var Olmanın Dijital Yolculuğu Sanat Sergisi Karatay Medresesi’nde Sanatseverlerle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

Kültür Sanat 04.12.2021 - 11:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Var Olmanın Dijital Yolculuğu Sanat Sergisi Karatay Medresesi’nde Sanatseverlerle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

“The Journey of Being: Yunus Emre, Var Olmanın Dijital Yolculuğu ve Mevlânâ Celâdeddîn-î Rûmî” Dijital Sanat Sergisi, 06 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’te Karatay Medresesi’nde sanatseverlerle buluşacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları, Karatay Belediyesi iş birliği ile Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi tarafından Karatay Medresesi’nde düzenlenen “The Journey Of Being” Dijital Sanat Sergisi, 06 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 14.00’te kapılarını ziyaretçilere açacak. Proje odaklı eğitim anlayışının bir sonucu olarak bilimden teknolojiye, kültürden sanata farklı alanlardaki konulara değinmeyi üzerine düşen bir görev olarak addeden KTO Karatay Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla hayata geçirilen “The Journey Of Being” Dijital Sanat Sergisi’nde, Anadolu’nun iki tefekkür ehlini, dijital bir sergi çatısı altında buluşturacak. Geçmişi gelecek ile buluşturan bu eşsiz sergide sanatseverler için birçok konuda panel, söyleşi ve atölyeler yer alacak. 06-17 Aralık tarihleri boyunca açık kalacak olan sergiye alanında önemli isimler de konuk olacak ve ‘Yapay Zekânın Sanatta Geleceği’, ‘Dijitalleşme, Şehir ve Tasarım’, ‘Dijital Sanat Nedir?’, ‘Dijitalin Edebiyata Etkisi’, ‘Yunus Emre ve Mevlânâ Düşüncesinde İnsan’, ‘Artırılmış Gerçeklik’ gibi konularda meraklılarına söyleşilerle bilgiler verecek. Düşünce, edebiyat ve felsefelerinin dijital sanatla buluşacağı, dijital edebiyatın ve dijital sanatın imkân ve olanaklarının konuşulup tartışılacağı söyleşi, panel, atölyelerin de yer alacağı programın 17 Aralık’taki kapanış konuşmacısı ise “The Journey of Being” eserinin sahibi dünyaca ünlü sanatçı VOID olacak.
“The Journey of Being: Yunus Emre, Var Olmanın Dijital Yolculuğu ve Mevlânâ Celâdeddîn-î Rûmî” Dijital Sanat Sergisi, 06 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’te Karatay Medresesi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları, Karatay Belediyesi iş birliği ile Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi tarafından Karatay Medresesi’nde düzenlenen “The Journey Of Being” Dijital Sanat Sergisi, 06 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 14.00’te kapılarını ziyaretçilere açacak.

Proje odaklı eğitim anlayışının bir sonucu olarak bilimden teknolojiye, kültürden sanata farklı alanlardaki konulara değinmeyi üzerine düşen bir görev olarak addeden KTO Karatay Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla hayata geçirilen “The Journey Of Being” Dijital Sanat Sergisi’nde, Anadolu’nun iki tefekkür ehlini, dijital bir sergi çatısı altında buluşturacak. Geçmişi gelecek ile buluşturan bu eşsiz sergide sanatseverler için birçok konuda panel, söyleşi ve atölyeler yer alacak.

06-17 Aralık tarihleri boyunca açık kalacak olan sergiye alanında önemli isimler de konuk olacak ve ‘Yapay Zekânın Sanatta Geleceği’, ‘Dijitalleşme, Şehir ve Tasarım’, ‘Dijital Sanat Nedir?’, ‘Dijitalin Edebiyata Etkisi’, ‘Yunus Emre ve Mevlânâ Düşüncesinde İnsan’, ‘Artırılmış Gerçeklik’ gibi konularda meraklılarına söyleşilerle bilgiler verecek. Düşünce, edebiyat ve felsefelerinin dijital sanatla buluşacağı, dijital edebiyatın ve dijital sanatın imkân ve olanaklarının konuşulup tartışılacağı söyleşi, panel, atölyelerin de yer alacağı programın 17 Aralık’taki kapanış konuşmacısı ise “The Journey of Being” eserinin sahibi dünyaca ünlü sanatçı VOID olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (