( (

Ürün Üzerinde Fiyat Etiketi Alışverişte Turistlere Güvence Oluyor

Turizm 13.10.2021 - 14:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ürün Üzerinde Fiyat Etiketi Alışverişte Turistlere Güvence Oluyor

Alman ve Avrupalı turistler ürünün üzerindeki, etiket fiyatına bakıp alıp almama konusunda karar veriyor
Üründe etiket fiyatının olması alışverişte Alman ve Avrupalı turistler de olduğu gibi Rus, Ukraynalı ve Polonyalı turistlerde güvence oluşturuyor. Alman ve Avrupalı turistler tatile geldikleri Antalya'da alışveriş yapmada turizmci esnafı ile pazarlık yapmayı sevmiyor. Alman ve Avrupalı turistler ürünün üzerindeki, etiket fiyatına bakıp alıp almama konusunda karar veriyor.   Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Alman ve Avrupalı turistlerde esnafla pazarlık yapmaz, alışverişerini etiket fiyatı üzerine göre yaptıklarını söyledi. Başkan Sami Dursun Doğan, ''Turistik pazarlarda ürünlerin üzerinde etiket fiyatı olması zorunlu. Ürünün üzerinde etiket fiyatı olması turist ile satıcı esnafının arasında karşılıklı güven oluşturuyor. Alman ve Avrupalı turistler gibi Ruslarda ürün üzerinde etiket fiyatını görmek istiyor. Özellikle Almanya da yaşayan Ruslar ürün üzerinde etiket fiyatını kesinlikle görmek istiyor. '' dedi.   Turistik pazarlarda sergi açan pazarcı esnafı Mustafa Duran, ürün üzerinde etiket fiyatı olmasının Alman ve Avrupalı turistlerde olduğu gibi Rus, Bağımsız Devletler topluluğu(BDT), Polonyalı, Ukraynalı, Baltık ve Balkan ülkeleri turistler içinde güvence oluşturduğunu söyledi. Mustafa Duran, ''' Ürün Üzerinde etiket fiyatını olması turist cüzdanındaki paraya göre alışveriş yapmada bir nevi güvence oluyor. Alışveriş yapmada adımını ona göre atıyor. '' şeklinde konuştu. Abdurrahman Büyükkeskin  
Alman ve Avrupalı turistler ürünün üzerindeki, etiket fiyatına bakıp alıp almama konusunda karar veriyor

Üründe etiket fiyatının olması alışverişte Alman ve Avrupalı turistler de olduğu gibi Rus, Ukraynalı ve Polonyalı turistlerde güvence oluşturuyor. Alman ve Avrupalı turistler tatile geldikleri Antalya'da alışveriş yapmada turizmci esnafı ile pazarlık yapmayı sevmiyor. Alman ve Avrupalı turistler ürünün üzerindeki, etiket fiyatına bakıp alıp almama konusunda karar veriyor.

 

Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Alman ve Avrupalı turistlerde esnafla pazarlık yapmaz, alışverişerini etiket fiyatı üzerine göre yaptıklarını söyledi.


Başkan Sami Dursun Doğan, ''Turistik pazarlarda ürünlerin üzerinde etiket fiyatı olması zorunlu. Ürünün üzerinde etiket fiyatı olması turist ile satıcı esnafının arasında karşılıklı güven oluşturuyor. Alman ve Avrupalı turistler gibi Ruslarda ürün üzerinde etiket fiyatını görmek istiyor. Özellikle Almanya da yaşayan Ruslar ürün üzerinde etiket fiyatını kesinlikle görmek istiyor. '' dedi.

 

Turistik pazarlarda sergi açan pazarcı esnafı Mustafa Duran, ürün üzerinde etiket fiyatı olmasının Alman ve Avrupalı turistlerde olduğu gibi Rus, Bağımsız Devletler topluluğu(BDT), Polonyalı, Ukraynalı, Baltık ve Balkan ülkeleri turistler içinde güvence oluşturduğunu söyledi. Mustafa Duran, ''' Ürün Üzerinde etiket fiyatını olması turist cüzdanındaki paraya göre alışveriş yapmada bir nevi güvence oluyor. Alışveriş yapmada adımını ona göre atıyor. '' şeklinde konuştu.

Abdurrahman Büyükkeskin
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (