( (

Üniversite Hastanesinde Test Skandalı: Korona Şüphelisi Vatandaşlar Geri Gönderildi!

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 04.09.2020 - 15:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Üniversite Hastanesinde Test Skandalı: Korona Şüphelisi Vatandaşlar Geri Gönderildi!

Mersin Üniversitesi Hastanesi'nde korona testi pozitif çıkan ve evde karantinada kaldıktan sonra iyileşip iyileşmediğini öğrenmek isteyen vatandaşlara 'ağır semptom göstermiyorsanız test yapamayız' denilerek vatandaşların geri çevrildiği iddia edildi.
Mersin Üniversitesi Hastanesi'nde korona virüsü testi pozitif çıkan ve evde karantinada kaldıktan sonra iyileşip iyileşmediğini öğrenmek isteyen vatandaşlar, test için hastaneye geldiklerinde skandalla karşılaştı. Hastane yetkilileri "Ağır semptom göstermiyorsanız test yapamayız" dedi ve korona şüphesi olan vatandaşlar geri gönderildi.   Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, yaşananlara sert tepki gösterdi. Antmen, koronaya yakalanan hastaların iyileşip iyilesmediklerini anlamaları için test yaptırmaları gerektiğini belirterek şunları söyledi: * Hastalara ne zaman test yapacaklar? Şüpheli kişileri test yapmadan gönderiyorlar. Onlar da kendi durumlarını bilmeden başkaları ile temas ediyor. * Bu hastane yönetimi korona virüsüyle mücadele değil müzakere ediyor!   * Hastalık şüphesi olanlara ne zaman test yapacaklar ölünce mi? * İktidar mensupları her gün test yaptırabiliyor ama vatandaş hastalansa bile bir kere dahi test yaptıramıyor. * Vatandaş hastalığının geçip geçmediğini ancak şansa hayatta kalırsa öğrenecek. “ANKARA VİRÜSÜN BAŞKENTİ OLDU” Bakanlığın yayınlandığı vaka sayılarının gerçeği yansıtmadığını savunan Antmen, sözlerini şöyle tamamladı: * Tam bir palavra dönemi. İktidarı yalancılık virüsü ele geçirmiş. Üç, beş otel para kazanacak diye vatandaş ölüme itildi.   * Başkent Ankara virüsün de başkenti oldu. Geçen günlerde Mersin’de gerçek vaka sayıları açıklananın 10 katıydı. Şimdi 15 katına çıktı. * İktidar Türkiye’yi Çin, Ankara’yı da WuhAnkara yapmaya kararlı.
Mersin Üniversitesi Hastanesi'nde korona testi pozitif çıkan ve evde karantinada kaldıktan sonra iyileşip iyileşmediğini öğrenmek isteyen vatandaşlara 'ağır semptom göstermiyorsanız test yapamayız' denilerek vatandaşların geri çevrildiği iddia edildi.

Mersin Üniversitesi Hastanesi'nde korona virüsü testi pozitif çıkan ve evde karantinada kaldıktan sonra iyileşip iyileşmediğini öğrenmek isteyen vatandaşlar, test için hastaneye geldiklerinde skandalla karşılaştı. Hastane yetkilileri "Ağır semptom göstermiyorsanız test yapamayız" dedi ve korona şüphesi olan vatandaşlar geri gönderildi.

 

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, yaşananlara sert tepki gösterdi. Antmen, koronaya yakalanan hastaların iyileşip iyilesmediklerini anlamaları için test yaptırmaları gerektiğini belirterek şunları söyledi:

* Hastalara ne zaman test yapacaklar? Şüpheli kişileri test yapmadan gönderiyorlar. Onlar da kendi durumlarını bilmeden başkaları ile temas ediyor.

* Bu hastane yönetimi korona virüsüyle mücadele değil müzakere ediyor!

 

* Hastalık şüphesi olanlara ne zaman test yapacaklar ölünce mi?

* İktidar mensupları her gün test yaptırabiliyor ama vatandaş hastalansa bile bir kere dahi test yaptıramıyor.

* Vatandaş hastalığının geçip geçmediğini ancak şansa hayatta kalırsa öğrenecek.

“ANKARA VİRÜSÜN BAŞKENTİ OLDU”

Bakanlığın yayınlandığı vaka sayılarının gerçeği yansıtmadığını savunan Antmen, sözlerini şöyle tamamladı:

* Tam bir palavra dönemi. İktidarı yalancılık virüsü ele geçirmiş. Üç, beş otel para kazanacak diye vatandaş ölüme itildi.

 

* Başkent Ankara virüsün de başkenti oldu. Geçen günlerde Mersin’de gerçek vaka sayıları açıklananın 10 katıydı. Şimdi 15 katına çıktı.

* İktidar Türkiye’yi Çin, Ankara’yı da WuhAnkara yapmaya kararlı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (