( (

Unesco Tourıstıca Photo Safarı Kapadokya’dan Yarın Başlıyor

Turizm 22.09.2021 - 11:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Unesco Tourıstıca Photo Safarı Kapadokya’dan Yarın Başlıyor

Fotoğraf çekmeyi seven herkesin katılabildiği Kapadokya Photo Safarisi’nin sonunda en iyi fotoğraflar para ödülü alacaklar ve büyük ödül için yarışa devam edecekler
Turizmle ilgili Sivil Toplum Kuruluşları, kültür turizmini hareketlendirmek için bir araya geldi Türkiye’de önemli sivil toplum kuruluşlarında olan; Türkiye Tanıtma Platformu (TUTAP), Türkiye Otelciler Federasyonu TÜROFED, Turizm yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED), kültür turizmine dikkat çekmek amacıyla bir araya geldi. Ve Türkiye UNESCO ana unsurlarında gerçekleşecek bir foto safari organizasyonunu başlattılar. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA)’nın da desteklediği bir sosyal sorumluluk projesi olan Foto Safari, konsept olarak yalnızca UNESCO unsurlarında gerçekleşecek. Organizasyonun ana sponsorluğunu ise Touristica firması gerçekleştiriyor.   TOURISTICA PHOTO SAFARI’nin ilk durağı Kapadokya Geçtiğimiz hafta kamuoyuna tanıtılan Photo Safari 22 Eylül’de Kapadokya’dan başlayacak ve 29 Mayıs 2022’de İstanbul’da sona erecek. Photo Safari Organizasyon Komitesi Başkanı Serdar Karaduman’ın verdiği bilgiye göre; Projede bu yıl Türkiye’nin UNESCO DÜNYA KÜLTÜREL miraslarından 17 ana unsuru fotoğraflanacak. 22 Eylül Çarşamba günü Kapadokya’da buluşacak olan fotoğraf tutkunları, 23-25 Eylül tarihlerinde, Güvercinlik Vadisi, Uçhisar Kalesi, Göreme Aşıklar Vadisi, Avanos Paşabağ, Çavuşin Köyü ve Kızılçukur’u fotoğraflayacaklar.   Safariye, fotoğraf çekmeyi seven herkes katılabiliyor Photo Safari Organizasyon Komitesi Başkanı Serdar Karaduman’ın Safari’yle ilgili; “Safariye, 18 yaşını geçmiş, fotoğraf çekmeyi seven ve UNESCO unsurlarını görmek isteyen tüm fotoğraf tutkunları katılabilir. İlk durağımız olan Kapadokya Photo Safarisi’nde; birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışma için yüklenecek fotoğrafların, 23-25 Eylül 2021 tarihleri arasında çekilmiş olması gerekiyor. Yarışmacılar en fazla 8 adet fotoğrafla yarışmaya katılacaklar ve ödül kazanan fotoğraflar profesyonel jüri tarafından seçilecek. Kapadokya’da ödül alan fotoğrafçılar, 17 unsurun sonunda yapılacak 20 bin TL’lik büyük ödül için de yarışmaya hak kazanacaklar. Safari’de cep telefonuyla çekilmiş fotoğraflar da yarışabilecek. Yarışmaya katılabilmek için www.photosafari.howturkey.com adresinden kayıt yaptırmak ve katılımcı numarası almak gerekiyor” dedi.
Fotoğraf çekmeyi seven herkesin katılabildiği Kapadokya Photo Safarisi’nin sonunda en iyi fotoğraflar para ödülü alacaklar ve büyük ödül için yarışa devam edecekler

Turizmle ilgili Sivil Toplum Kuruluşları, kültür turizmini hareketlendirmek için bir araya geldi

Türkiye’de önemli sivil toplum kuruluşlarında olan; Türkiye Tanıtma Platformu (TUTAP), Türkiye Otelciler Federasyonu TÜROFED, Turizm yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED), kültür turizmine dikkat çekmek amacıyla bir araya geldi. Ve Türkiye UNESCO ana unsurlarında gerçekleşecek bir foto safari organizasyonunu başlattılar. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA)’nın da desteklediği bir sosyal sorumluluk projesi olan Foto Safari, konsept olarak yalnızca UNESCO unsurlarında gerçekleşecek. Organizasyonun ana sponsorluğunu ise Touristica firması gerçekleştiriyor.

 

TOURISTICA PHOTO SAFARI’nin ilk durağı Kapadokya

Geçtiğimiz hafta kamuoyuna tanıtılan Photo Safari 22 Eylül’de Kapadokya’dan başlayacak ve 29 Mayıs 2022’de İstanbul’da sona erecek. Photo Safari Organizasyon Komitesi Başkanı Serdar Karaduman’ın verdiği bilgiye göre; Projede bu yıl Türkiye’nin UNESCO DÜNYA KÜLTÜREL miraslarından 17 ana unsuru fotoğraflanacak. 22 Eylül Çarşamba günü Kapadokya’da buluşacak olan fotoğraf tutkunları, 23-25 Eylül tarihlerinde, Güvercinlik Vadisi, Uçhisar Kalesi, Göreme Aşıklar Vadisi, Avanos Paşabağ, Çavuşin Köyü ve Kızılçukur’u fotoğraflayacaklar.

 

Safariye, fotoğraf çekmeyi seven herkes katılabiliyor

Photo Safari Organizasyon Komitesi Başkanı Serdar Karaduman’ın Safari’yle ilgili; Safariye, 18 yaşını geçmiş, fotoğraf çekmeyi seven ve UNESCO unsurlarını görmek isteyen tüm fotoğraf tutkunları katılabilir. İlk durağımız olan Kapadokya Photo Safarisi’nde; birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışma için yüklenecek fotoğrafların, 23-25 Eylül 2021 tarihleri arasında çekilmiş olması gerekiyor. Yarışmacılar en fazla 8 adet fotoğrafla yarışmaya katılacaklar ve ödül kazanan fotoğraflar profesyonel jüri tarafından seçilecek. Kapadokya’da ödül alan fotoğrafçılar, 17 unsurun sonunda yapılacak 20 bin TL’lik büyük ödül için de yarışmaya hak kazanacaklar. Safari’de cep telefonuyla çekilmiş fotoğraflar da yarışabilecek. Yarışmaya katılabilmek için www.photosafari.howturkey.com adresinden kayıt yaptırmak ve katılımcı numarası almak gerekiyor dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (