( (

Ukraynalı Gazetecilere Güvenli Turizm Anlatıldı

Turizm 07.07.2020 - 16:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ukraynalı Gazetecilere Güvenli Turizm Anlatıldı

Antalya Türk turizminin önemli pazarlarından olan Ukrayna’dan gelen gazetecilere ‘’Güvenli Turizm Sertifika Programı’’ anlatıldı.
Antalya Türk turizminin önemli pazarlarından olan Ukrayna’dan gelen gazetecilere ‘’Güvenli Turizm Sertifika Programı’’ anlatıldı. Ukrayna’dan gelen gazetecilere AKTOB Başkanı Erkan Yağcı,  tarafından program hakkında bilgilendirme yapıldı.   Antalya’nın pandemi sürecinin normalleşme sürecine geçmesi ile birlikte “Güvenli Turizm Sertifika Programı”nda yer alan  yeni kriterlerle kısmi olarak misafir ağırlama durumuna geçtiğini belirten Yağcı, ‘’ İç turizmde başlayan hareketlenme, yeni hava koridorlarının  da açılması ile güvenle gelinebilecek destinasyon olarak dünya medyasında yer alınması büyük önem taşımakta’’ dedi.
Antalya Türk turizminin önemli pazarlarından olan Ukrayna’dan gelen gazetecilere ‘’Güvenli Turizm Sertifika Programı’’ anlatıldı.

Antalya Türk turizminin önemli pazarlarından olan Ukrayna’dan gelen gazetecilere ‘’Güvenli Turizm Sertifika Programı’’ anlatıldı. Ukrayna’dan gelen gazetecilere AKTOB Başkanı Erkan Yağcı,  tarafından program hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

Antalya’nın pandemi sürecinin normalleşme sürecine geçmesi ile birlikte “Güvenli Turizm Sertifika Programı”nda yer alan  yeni kriterlerle kısmi olarak misafir ağırlama durumuna geçtiğini belirten Yağcı, ‘’ İç turizmde başlayan hareketlenme, yeni hava koridorlarının  da açılması ile güvenle gelinebilecek destinasyon olarak dünya medyasında yer alınması büyük önem taşımakta’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (