( (

TÜRSAB’dan, İç Turizmi Canlandırma Gezisi

Turizm 27.07.2020 - 14:40, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TÜRSAB’dan, İç Turizmi Canlandırma Gezisi

İç turizmi canlandırmak amacıyla TÜRSAB Konya BTK tarafından düzenlenen ve üç gün süren gezide, Konyalı turizmciler pandemi sürecinde otellerde uygulanan kuralları yerinde görecek inceleme fırsatı buldu.
Geziye TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu(BTK) Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri ve Konyalı turizm ve seyahat acenteleri sahipleri ve yöneticileri katıldı.   Konyalı turizmciler Zirve Dinlenme tesislerindeki mola ve çay ikramından sonra, Antalya Side ve Manavgat’ta bulunan Hotellerden, Daimond Premium Hoteli gezdi. Hotel Satış Müdürü Ömür Tınkız Hotel’deki hizmetleri ve pandemi sürecindeki uyguladıkları kurallar hakkında bilgi verdi. AQuajoy Su Parkı gezisinde de turizmcilere Satış ve Pazarlama Müdürü Koray Seven su parkında verilen hizmetleri anlattı. Akşamda Master Famıly Club Hotel’de Konyalı turizmcilere bir gala yemeği verildi. Yemekte, Master Famıly Club Hotel’in Sahibi Muammer Açıkgöz, Satış ve Pazarlama Müdürü Fulya Doğan ve The Raga Hotel Sahibi Anil Ak’ta katıldı. Burada iç turizmin canlandırılması için Konyalı turizmcilerle iş birliği konuşuldu. Son olarak ta, Turan Prınce Hoteli gezildi. Turan Prınce Hoteli İç Pazar Yurtiçi Satış Sorumlusu Gökçe Girişken ve Satış Pazarlama Müdürü Selçuk Yamac Hoteli gezdirerek, verilen hizmetleri anlattı.     İç Turizmin Canlanması Amacıyla Gezi Düzenledik   Üç güren geziye değerlendiren TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan, “Turizmde iç pazarın canlandırmak amaçlı Antalya’nın Side ve Manavgat bölgesindeki hotelleri gezdik. Lupo Tur Murat Sarıkaya’nın Konya TÜRSAB BTK için organize ettiği bir gezi yaptık. Gezide; Pandemi sürecindeki de yapılan değişiklikleri ve Güvenli Turizm Sertifikası olan bu hotellerin bu sürece hazırlıklı olduklarını yerinde görmek ve incelemek bizleri rahatlattı. Vatandaşlarımız bu süreçte güvenli bir şekilde tatillerini yapabilir. Hotel sahipleri ve yöneticilerinin bizim ziyaretimizden memnun olduklarını ve Konya’dan gelecek olan misafirleri güvenli bir şekilde ağırlamaktan mutlu olacaklarını ifade etmesi de bizleri sevindirdi. Bizleri misafir eden ve ağırlayan hotellerin sahiplerine ve yöneticilerine de teşekkür ediyorum” dedi.          .      
İç turizmi canlandırmak amacıyla TÜRSAB Konya BTK tarafından düzenlenen ve üç gün süren gezide, Konyalı turizmciler pandemi sürecinde otellerde uygulanan kuralları yerinde görecek inceleme fırsatı buldu.

Geziye TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu(BTK) Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri ve Konyalı turizm ve seyahat acenteleri sahipleri ve yöneticileri katıldı.

 

Konyalı turizmciler Zirve Dinlenme tesislerindeki mola ve çay ikramından sonra, Antalya Side ve Manavgat’ta bulunan Hotellerden, Daimond Premium Hoteli gezdi. Hotel Satış Müdürü Ömür Tınkız Hotel’deki hizmetleri ve pandemi sürecindeki uyguladıkları kurallar hakkında bilgi verdi. AQuajoy Su Parkı gezisinde de turizmcilere Satış ve Pazarlama Müdürü Koray Seven su parkında verilen hizmetleri anlattı. Akşamda Master Famıly Club Hotel’de Konyalı turizmcilere bir gala yemeği verildi. Yemekte, Master Famıly Club Hotel’in Sahibi Muammer Açıkgöz, Satış ve Pazarlama Müdürü Fulya Doğan ve The Raga Hotel Sahibi Anil Ak’ta katıldı. Burada iç turizmin canlandırılması için Konyalı turizmcilerle iş birliği konuşuldu. Son olarak ta, Turan Prınce Hoteli gezildi. Turan Prınce Hoteli İç Pazar Yurtiçi Satış Sorumlusu Gökçe Girişken ve Satış Pazarlama Müdürü Selçuk Yamac Hoteli gezdirerek, verilen hizmetleri anlattı.  

 

İç Turizmin Canlanması Amacıyla Gezi Düzenledik

 

Üç güren geziye değerlendiren TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan, “Turizmde iç pazarın canlandırmak amaçlı Antalya’nın Side ve Manavgat bölgesindeki hotelleri gezdik.

Lupo Tur Murat Sarıkaya’nın Konya TÜRSAB BTK için organize ettiği bir gezi yaptık. Gezide; Pandemi sürecindeki de yapılan değişiklikleri ve Güvenli Turizm Sertifikası olan bu hotellerin bu sürece hazırlıklı olduklarını yerinde görmek ve incelemek bizleri rahatlattı. Vatandaşlarımız bu süreçte güvenli bir şekilde tatillerini yapabilir. Hotel sahipleri ve yöneticilerinin bizim ziyaretimizden memnun olduklarını ve Konya’dan gelecek olan misafirleri güvenli bir şekilde ağırlamaktan mutlu olacaklarını ifade etmesi de bizleri sevindirdi. Bizleri misafir eden ve ağırlayan hotellerin sahiplerine ve yöneticilerine de teşekkür ediyorum” dedi.         

.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (