( (

TÜRSAB’a Bağlı Seyahat Acentaları Kan Bağışında Bulundu

Bölge 29.06.2020 - 13:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TÜRSAB’a Bağlı Seyahat Acentaları Kan Bağışında Bulundu

TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kuruluna bağlı Konya ve Karaman bölgesindeki seyahat acantaları sahipleri ve çalışanları Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulundu.
TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu binası önünde yapılan Kan bağışına TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri, Konya ve Karamandaki turizm Seyahat Acantaları sahipleri ve çalışanları katıldı.   Kan bağışında konuşan TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan tüm vatandaşlardan kan bağışı yapmalarını isteyerek, “Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında TÜRSAB Konya Temsil Kurulu ve Kızılay Konya Kan Merkeziyle birlikte ‘Kan Acil Değil, Sürekli İhtiyaçtır’ kampanyasıyla TÜRSAB’a bağlı Konya ve Karaman Bölgesindeki seyahat acentalarımızın sahipleri ve çalışanlarımızla kan bağışında bulunduk.  Unutmamalıyız ki verdiğimiz kan hayat kurtarır. Konyalı ve Karamanlı hemşerilerimizden isteğimiz sosyal sorumluluk projesine destek vererek, kan bağışında bulunmalarıdır. Kan bağışımıza destek veren Konyalı ve Karamanlı seyahat acentaları sahipleri ve çalışanlarına ve Kızılay Konya Kan merkezi yetkililerine teşekkür ediyoruz. TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu olarak bu tür etkinliklere devam edeceğiz” dedi.   Kan verenlere dondurmalı helva ile çeşitli ikramlarda bulunuldu.  
TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kuruluna bağlı Konya ve Karaman bölgesindeki seyahat acantaları sahipleri ve çalışanları Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulundu.

TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu binası önünde yapılan Kan bağışına TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri, Konya ve Karamandaki turizm Seyahat Acantaları sahipleri ve çalışanları katıldı.

 

Kan bağışında konuşan TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan tüm vatandaşlardan kan bağışı yapmalarını isteyerek, “Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında TÜRSAB Konya Temsil Kurulu ve Kızılay Konya Kan Merkeziyle birlikte ‘Kan Acil Değil, Sürekli İhtiyaçtır’ kampanyasıyla TÜRSAB’a bağlı Konya ve Karaman Bölgesindeki seyahat acentalarımızın sahipleri ve çalışanlarımızla kan bağışında bulunduk.  Unutmamalıyız ki verdiğimiz kan hayat kurtarır. Konyalı ve Karamanlı hemşerilerimizden isteğimiz sosyal sorumluluk projesine destek vererek, kan bağışında bulunmalarıdır. Kan bağışımıza destek veren Konyalı ve Karamanlı seyahat acentaları sahipleri ve çalışanlarına ve Kızılay Konya Kan merkezi yetkililerine teşekkür ediyoruz. TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu olarak bu tür etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

 

Kan verenlere dondurmalı helva ile çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (