( (

Turçev-Der’den Ramazan Yardımı

Gündem 12.04.2021 - 17:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Turçev-Der’den Ramazan Yardımı

Konya’da Faaliyet gösteren Turgut ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim Kültür Derneği (TURÇEV-DER) Yardım sever vatandaşlar işe birliği ile Ramazan ayı öncesinde gıda yardımında bulundu.
TURÇEV-DER  Yunak İlçesinin değişik mahallelerinde  yaşayan dar gelirli aileleri mübarek Ramazan ayı öncesinde sevindirdi. Konya ve Yunakta yaşayan Yardımlarını esirgemeyen Kuzören mahallesinden Hacı ULU, Eğrikuyu mahallesinden Beytullah SELÇUK ve  Mahallesi sakinlerinin  katkısı ile dernek yönetimi tarafından yardım paketi organizasyonu düzenlendi. Organizasyon kapsamında  ihtiyaç sahibi ailelere hazırlanan yardım paketleri ulaştırıldı. Yardım paketleri ise yaşanan pandemi döneminde katkı olması amacıyla Yönetim kurulu üyeleri tarafından  yapıldı.   Turgut ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim Kültür Derneği (TURÇEV-DER) Başkan Yardımcısı Veli TUNCEZ yapmış olduğu açıklamada ; , “Mübarek Ramazan ayında gelirsiz ve dar gelirli ailelerimiz için planlamış olduğumuz yardım paketlerimizin hayırlısı ile dağıtımını gerçekleştirdik.  Değerli köylülerimizin madde ve manevi katkılarıyla  köyümüzden başlayarak, komşu köylerimize, ulaştırdık. Bu yardım planlamasına katılan, destek veren tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum, Allah onlardan razı olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Dağıtım için her bölgede ayrı ayrı bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Birlikte inşallah nice yardımlara” ifadelerini kullandı. İmkanları ölçüsünde yardım sever hemşerilerimizin  katkısıyla, ihtiyacı olan Turgutelili hemşehrilerimize Nakit ve Gıda Paketi yardımı ile veren el ile alan el arasında aracı olmaya çalışıyoruz. Yardımlarını esirgemeyen Kuzören mahallesinden Hacı ULU bey'e, Eğrikuyu mahallesinden Beytullah SELÇUK bey'e şükranlarımızı sunarız.  Mevlam yardımlarınızı makbul ve kabul eylesin. dedi.
Konya’da Faaliyet gösteren Turgut ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim Kültür Derneği (TURÇEV-DER) Yardım sever vatandaşlar işe birliği ile Ramazan ayı öncesinde gıda yardımında bulundu.

TURÇEV-DER  Yunak İlçesinin değişik mahallelerinde  yaşayan dar gelirli aileleri mübarek Ramazan ayı öncesinde sevindirdi. Konya ve Yunakta yaşayan Yardımlarını esirgemeyen Kuzören mahallesinden Hacı ULU, Eğrikuyu mahallesinden Beytullah SELÇUK ve  Mahallesi sakinlerinin  katkısı ile dernek yönetimi tarafından yardım paketi organizasyonu düzenlendi. Organizasyon kapsamında  ihtiyaç sahibi ailelere hazırlanan yardım paketleri ulaştırıldı. Yardım paketleri ise yaşanan pandemi döneminde katkı olması amacıyla Yönetim kurulu üyeleri tarafından  yapıldı.

  Turgut ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim Kültür Derneği (TURÇEV-DER) Başkan Yardımcısı Veli TUNCEZ yapmış olduğu açıklamada ; , “Mübarek Ramazan ayında gelirsiz ve dar gelirli ailelerimiz için planlamış olduğumuz yardım paketlerimizin hayırlısı ile dağıtımını gerçekleştirdik.  Değerli köylülerimizin madde ve manevi katkılarıyla  köyümüzden başlayarak, komşu köylerimize, ulaştırdık. Bu yardım planlamasına katılan, destek veren tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum, Allah onlardan razı olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Dağıtım için her bölgede ayrı ayrı bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Birlikte inşallah nice yardımlara” ifadelerini kullandı.

İmkanları ölçüsünde yardım sever hemşerilerimizin  katkısıyla, ihtiyacı olan Turgutelili hemşehrilerimize Nakit ve Gıda Paketi yardımı ile veren el ile alan el arasında aracı olmaya çalışıyoruz.

Yardımlarını esirgemeyen Kuzören mahallesinden Hacı ULU bey'e, Eğrikuyu mahallesinden Beytullah SELÇUK bey'e şükranlarımızı sunarız.  Mevlam yardımlarınızı makbul ve kabul eylesin. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (