( (

Tunuvada Çeyrek Final Heyecanı

Spor 20.06.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tunuvada Çeyrek Final Heyecanı

Bilecik Mahallesi Sosyal Tesisleri halı sahasında 14 takım arasında gerçekleşen karşılaşmaların gençlerin bir araya gelerek dostluk havasında gerçekleştiğini ifade eden Bilecikliler Hayır Cemiyeti Derneği Başkanı Ahmet Çiğdem, düzenlenen bu turnuvayla mahalle sakinleri arasında kardeşlik bağını güçlendirmek amacında olduklarını dile getirdi. Unormak Değirmen Makinaları ile Özçiğdem Kuruyemişin sponsorluğunda yürütülen turnuvada grup karşılaşmalarının ardından Çeyrek finale kalan takımlar şunlar; Karşıyakaspor Unormakspor Akpınarspor Dirilişspor Hacıkaymakspor Budakspor Gökmenspor Hatıplarspor

Bilecik Mahallesi Sosyal Tesisleri halı sahasında 14 takım arasında gerçekleşen karşılaşmaların gençlerin bir araya gelerek dostluk havasında gerçekleştiğini ifade eden Bilecikliler Hayır Cemiyeti Derneği Başkanı Ahmet Çiğdem, düzenlenen bu turnuvayla mahalle sakinleri arasında kardeşlik bağını güçlendirmek amacında olduklarını dile getirdi.


Unormak Değirmen Makinaları ile Özçiğdem Kuruyemişin sponsorluğunda yürütülen turnuvada grup karşılaşmalarının ardından Çeyrek finale kalan takımlar şunlar;


Karşıyakaspor


Unormakspor


Akpınarspor


Dirilişspor


Hacıkaymakspor


Budakspor


Gökmenspor


Hatıplarspor



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (