( (

Tuğba Ünal Rekora Koşuyor

Magazin 26.10.2021 - 15:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tuğba Ünal Rekora Koşuyor

‘Kalbince’ isimli albümü ve ‘İzler Durur’ şarkısıyla listeleri alt üst eden Tuğba Ünal, 14. ödülünü önceki akşam aldı.
Ünlü sanatçı, Diyarbakır'da gerçekleşen Altın Toprak Ödülleri gala gecesinde 'Yılın En İyi Kadın Pop Şarkıcısı' albümünün sahibi oldu.  Ödülünü almak için Diyarbakır'a giden Tuğba Ünal, törende ‘Kalbince’ albümünde yer alan Oykan Atay’ın unutulmaz eseri ‘İzler Durur'u seslendirdi.  Pandemi kurallarına harfiyen uyan Tuba Ünal, törenin ardından kaldığı otelde İzmir Büyükşehir Belediyesi ampute futbol takımıyla karşılaştı. Sporcularla bir süre sohbet eden sanatçı, onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.  'İzler Durur' şarkısıyla 14. ödülünü alan Tuğba Ünal, “Kalbimi ortaya koyarak hazırladığım 'Kalbince' albümüyle ödül rekoru kıracağım" dedi.   
‘Kalbince’ isimli albümü ve ‘İzler Durur’ şarkısıyla listeleri alt üst eden Tuğba Ünal, 14. ödülünü önceki akşam aldı.

Ünlü sanatçı, Diyarbakır'da gerçekleşen Altın Toprak Ödülleri gala gecesinde 'Yılın En İyi Kadın Pop Şarkıcısı' albümünün sahibi oldu. 

Ödülünü almak için Diyarbakır'a giden Tuğba Ünal, törende ‘Kalbince’ albümünde yer alan Oykan Atay’ın unutulmaz eseri ‘İzler Durur'u seslendirdi. 

Pandemi kurallarına harfiyen uyan Tuba Ünal, törenin ardından kaldığı otelde İzmir Büyükşehir Belediyesi ampute futbol takımıyla karşılaştı. Sporcularla bir süre sohbet eden sanatçı, onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

'İzler Durur' şarkısıyla 14. ödülünü alan Tuğba Ünal, “Kalbimi ortaya koyarak hazırladığım 'Kalbince' albümüyle ödül rekoru kıracağım" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (