( (

Trump’ın Seçim Kampanyasına İlişkin Videoya Selçuk Özdağ’dan Tepki Geldi

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 26.08.2020 - 15:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Trump’ın Seçim Kampanyasına İlişkin Videoya Selçuk Özdağ’dan Tepki Geldi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Trump'ın seçim kampanyası için çekilen ve Türkiye'de bir müddet tutuklu kalan Rahip Brunson'ın da konu edilerek 'rehine' olarak tanımlandığı filme tepki gösterdi.
Kişisel Twitter hesabı üzerinden Trump’ın seçim kampanyası için çekilen ve ‘Amerikalı Rehineler’ başlığıyla dolaşıma sokulan videoya Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ardından Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ da tepki gösterdi.   Özdağ, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmede iktidarı eleştirerek “İktidar bu konudada mı muhalefetin cevap vermesini istemektedir.Bizim cevabımız da tavrımızda nettir.Bizler her şeyden önce milletimiz adına bu rezaletin sahiplerini lanetliyor v buna sebep olan, zemin hazırlayan ülkemiz iktidarına da bu milletin yakasından artık düşün diyoruz” ifadelerini kullandı.   İktidarın liyakatsiz kadrolardan oluştuğuna işaret eden Selçuk Özdağ, şöyle konuştu: “Uzunca bir süredir mevcut koalisyon iktidarının liyakatsiz kadroları eliyle devletimizin ve kurumlarımızın nasıl tarumar edildiğine şahitlik etmekteyiz.Kadim devlet geleneklerimiz ayaklar altına alınmakta ve ülkeler arası ilişkiler bile şahsi al-ver gülüm şeklinde yürütülmektedir. Tecrübe, birikim liyakat gibi vasıflar neredeyse düşman tanımlamaları olarak nitelendirilmektedir. Ülkemizin dış politikası bile artık şahsi ilişkiler ile yürütülürken tüm kurumlarımız gibi bağımsız olması gereken mahkemelerimiz de bundan payını almaktadır.”   En hafif tabiriyle aymazlık! Gelecek Partili Özdağ, sözlerine şöyle devam etti: “Biden’in açıklamaları üstünde tepinen, buradan muhalefete arsızca yüklenen ve bunun için de memurlarını görevlendiren koalisyon iktidarı, Türk milletine efelenirken Amerikalı siyasetçilere süt dökmüş kedi gibi davranmakta bir beis görmüyorlar. Çünkü Biden ile çay içmişler, bir masa etrafında sohbetler etmişler, eskilerden yenilerden konuşmuşlar. Hasılı onca yaşanmışlıkların hatırına bu sebeplerden ötürü bir şey dememişler. Bu şahsa söz söylemesi gerekenler ne ilginçtir ki muhaliflermiş zira. Sadece Biden mi? Trump’ın bazen doğrudan bazen de güya övüyormuş gibi yaptığı akıl almaz aşağılayıcı sözleri ve tavırları karşısında iktidarın sağıra ve safa yatması ise en hafif tabirle aymazlıktır. Bu can bu bedende olduğu sürece o teröristi bırakmayacağım diyenler nerede? Eskilerin evlat olsa sevilmez dedikleri türden biri olan Trump’ın, her hakaretini sineye çekenler, son olarak rahip Bronson hakkında dünya medyasında dönmeye başlayan propaganda videosu hakkında ne düşünmektedir. Bu video da Kimse kusura bakmasın ama ülkemiz aşağılanmaktadır.”
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Trump'ın seçim kampanyası için çekilen ve Türkiye'de bir müddet tutuklu kalan Rahip Brunson'ın da konu edilerek 'rehine' olarak tanımlandığı filme tepki gösterdi.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden Trump’ın seçim kampanyası için çekilen ve ‘Amerikalı Rehineler’ başlığıyla dolaşıma sokulan videoya Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ardından Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ da tepki gösterdi.

 

Özdağ, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmede iktidarı eleştirerek “İktidar bu konudada mı muhalefetin cevap vermesini istemektedir.Bizim cevabımız da tavrımızda nettir.Bizler her şeyden önce milletimiz adına bu rezaletin sahiplerini lanetliyor v buna sebep olan, zemin hazırlayan ülkemiz iktidarına da bu milletin yakasından artık düşün diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İktidarın liyakatsiz kadrolardan oluştuğuna işaret eden Selçuk Özdağ, şöyle konuştu: “Uzunca bir süredir mevcut koalisyon iktidarının liyakatsiz kadroları eliyle devletimizin ve kurumlarımızın nasıl tarumar edildiğine şahitlik etmekteyiz.Kadim devlet geleneklerimiz ayaklar altına alınmakta ve ülkeler arası ilişkiler bile şahsi al-ver gülüm şeklinde yürütülmektedir. Tecrübe, birikim liyakat gibi vasıflar neredeyse düşman tanımlamaları olarak nitelendirilmektedir. Ülkemizin dış politikası bile artık şahsi ilişkiler ile yürütülürken tüm kurumlarımız gibi bağımsız olması gereken mahkemelerimiz de bundan payını almaktadır.”

 

En hafif tabiriyle aymazlık!

Gelecek Partili Özdağ, sözlerine şöyle devam etti: “Biden’in açıklamaları üstünde tepinen, buradan muhalefete arsızca yüklenen ve bunun için de memurlarını görevlendiren koalisyon iktidarı, Türk milletine efelenirken Amerikalı siyasetçilere süt dökmüş kedi gibi davranmakta bir beis görmüyorlar. Çünkü Biden ile çay içmişler, bir masa etrafında sohbetler etmişler, eskilerden yenilerden konuşmuşlar. Hasılı onca yaşanmışlıkların hatırına bu sebeplerden ötürü bir şey dememişler. Bu şahsa söz söylemesi gerekenler ne ilginçtir ki muhaliflermiş zira. Sadece Biden mi? Trump’ın bazen doğrudan bazen de güya övüyormuş gibi yaptığı akıl almaz aşağılayıcı sözleri ve tavırları karşısında iktidarın sağıra ve safa yatması ise en hafif tabirle aymazlıktır. Bu can bu bedende olduğu sürece o teröristi bırakmayacağım diyenler nerede? Eskilerin evlat olsa sevilmez dedikleri türden biri olan Trump’ın, her hakaretini sineye çekenler, son olarak rahip Bronson hakkında dünya medyasında dönmeye başlayan propaganda videosu hakkında ne düşünmektedir. Bu video da Kimse kusura bakmasın ama ülkemiz aşağılanmaktadır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (