( (

Topbaş; “Deva Partisinin Türkiye Genelinde Karşılık Bulmasından Memnunuz.

Siyaset 03.06.2020 - 21:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Topbaş; “Deva Partisinin Türkiye Genelinde Karşılık Bulmasından Memnunuz.

DEVA Partisi Kurucusu, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi M. Sami Topbaş, Deva Partisi’nin büyük bir heyecan ve coşkuyla Türkiye genelinde karşılık bulmasından memnun olduklarını söyledi.
DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, 12. Bölge Teşkilatlanma Komisyon Başkanı M. Sami Topbaş partisinin teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi vererek,“Partimiz DEVA Partisi’nin büyük bir heyecan ve coşkuyla ülkemizde ve Türkiye genelinde karşılık bulmasından memnunuz. PartimizinKonya Teşkilatlarının Yetkili komisyon Başkanımız, Eski Bakanımız Sayın Aliye Selma Kavaf’ın dışında Konya il ve ilçe teşkilat çalışması söz konusu değildir. Bunun dışındaki faaliyetler geçersizdir. İtibar etmeyiniz” dedi.  Teşkilat çalışmalarımız Hızlandı M. Sami Topbaş, normalleşme süreci ile birlikte teşkilat çalışmalarının daha da hızlandığını vurgulayarak, “İl ve ilçe teşkilatlanma sürecimiz büyük bir heyecanla devam etmektedir. Milletimizce sevilen, başarılı isimler arasında il ve ilçe başkanlarımız ile teşkilatta görev alacak arkadaşlarımız Komisyonlarımızın çalışmaları sonrasında belirlenecektir.  Konya Teşkilatlarımız Yetkili komisyon Başkanımız, Eski Bakanımız Aliye Selma Kavaf’ın çalışmaları sonrasında Genel Merkezimiz tarafından değerlendirilerek kamuoyuna açıklanacaktır. Sayın Kavaf’ın dışında her hangi bir teşkilatlanma çalışması yapılmamaktadır. Bu amaçla çalışma yaptığını ifade eden kimi şahısların varlığı duyumları tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır. Böylesi bir çalışma söz konusu olmayıp, kesinlikle itibar edilmemesi gerekmektedir. 83 milyon vatan evladının tümünü kuşatacak vizyonla yürütmekte olduğumuz çalışmalar büyük bir heyecan ve kararlılıkla devam etmektedir. Daima milletimizin emrinde olduğumuzu saygılarımızla arz ederiz” şeklinde konuştu.
DEVA Partisi Kurucusu, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi M. Sami Topbaş, Deva Partisi’nin büyük bir heyecan ve coşkuyla Türkiye genelinde karşılık bulmasından memnun olduklarını söyledi.

DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, 12. Bölge Teşkilatlanma Komisyon Başkanı M. Sami Topbaş partisinin teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi vererek,“Partimiz DEVA Partisi’nin büyük bir heyecan ve coşkuyla ülkemizde ve Türkiye genelinde karşılık bulmasından memnunuz. PartimizinKonya Teşkilatlarının Yetkili komisyon Başkanımız, Eski Bakanımız Sayın Aliye Selma Kavaf’ın dışında Konya il ve ilçe teşkilat çalışması söz konusu değildir. Bunun dışındaki faaliyetler geçersizdir. İtibar etmeyiniz” dedi. 

Teşkilat çalışmalarımız Hızlandı

M. Sami Topbaş, normalleşme süreci ile birlikte teşkilat çalışmalarının daha da hızlandığını vurgulayarak, “İl ve ilçe teşkilatlanma sürecimiz büyük bir heyecanla devam etmektedir. Milletimizce sevilen, başarılı isimler arasında il ve ilçe başkanlarımız ile teşkilatta görev alacak arkadaşlarımız Komisyonlarımızın çalışmaları sonrasında belirlenecektir.  Konya Teşkilatlarımız Yetkili komisyon Başkanımız, Eski Bakanımız Aliye Selma Kavaf’ın çalışmaları sonrasında Genel Merkezimiz tarafından değerlendirilerek kamuoyuna açıklanacaktır. Sayın Kavaf’ın dışında her hangi bir teşkilatlanma çalışması yapılmamaktadır. Bu amaçla çalışma yaptığını ifade eden kimi şahısların varlığı duyumları tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır. Böylesi bir çalışma söz konusu olmayıp, kesinlikle itibar edilmemesi gerekmektedir. 83 milyon vatan evladının tümünü kuşatacak vizyonla yürütmekte olduğumuz çalışmalar büyük bir heyecan ve kararlılıkla devam etmektedir. Daima milletimizin emrinde olduğumuzu saygılarımızla arz ederiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (