( (

Temurci: Doğru Bir Kararı Bile Yanlış Uyguluyorsunuz!

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 11.04.2020 - 11:06, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Temurci: Doğru Bir Kararı Bile Yanlış Uyguluyorsunuz!

Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, gece alınan sokağa çıkma yasağına ilişkin bir değerlendirmede bulundu.
Geç saatte ilan edilen sokağa çıkma yasağına bir tepki de Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci’den geldi. Timurci, “Sosyal mesafeyi koruyun deyip doğru aldığınız bir kararı bile, yanlış uyguluyorsunuz”dedi. Temurci, kişisel Twitter hesabı üzerinden kararı yorumlayarak, “Türkiye sokaklarda…   Sosyal mesafeyi koruyun deyip,milyonlarca insanımızı gıda endişesiyle aynı anda sokağa dökenler,bir salgını yönettiğinizin farkında mısınız? Doğru aldığınız bir kararı bile, yanlış uyguluyorsunuz.Acil bir genelge yayınlayın,açıklama yapın milleti rahatlatın.” ifadelerini kullandı.
Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, gece alınan sokağa çıkma yasağına ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

Geç saatte ilan edilen sokağa çıkma yasağına bir tepki de Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci’den geldi. Timurci, “Sosyal mesafeyi koruyun deyip doğru aldığınız bir kararı bile, yanlış uyguluyorsunuz”dedi. Temurci, kişisel Twitter hesabı üzerinden kararı yorumlayarak, “Türkiye sokaklarda…

 

Sosyal mesafeyi koruyun deyip,milyonlarca insanımızı gıda endişesiyle aynı anda sokağa dökenler,bir salgını yönettiğinizin farkında mısınız? Doğru aldığınız bir kararı bile, yanlış uyguluyorsunuz.Acil bir genelge yayınlayın,açıklama yapın milleti rahatlatın.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (