( (

Temiz ve Yeşilkaya Aileleri Akraba Oldu

Yaşam 22.09.2019 - 16:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Temiz ve Yeşilkaya Aileleri Akraba Oldu

Gazeteci Nursel-Metin Temiz çiftinin oğlu Emin Kaan, Yeşilkaya ailesinin kızı Dilan ile hayatını birleştirdi
Eski gazeteciler Nursel ve Metin Temiz çifti, oğulları Emin Kağan'ın mürvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Konya'nın yerel televizyonlarının bir dönemine imza atan Nursel ve Metin Temiz çftinin oğlu Emin Kağan, Canan Yeşilkaya'nın kızı Dilan ile hayatını birleştirdi. Yeşilvadi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğüne Temiz ve Yeşilkaya ailelerinin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra basın, iş ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. Aynı zamanda Konya Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Basın Sorumlusu da olan Metin Temiz ve eşi Nursel Temiz ile Canan Yeşilkaya, düğün boyunca konuklarıyla yakından ilgilendi. İpekyolu Medya ailesi olarak bizler de Temiz ve Yeşilkaya ailelerini tebrik eder, Emir Kaan ve Dilan çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.
Gazeteci Nursel-Metin Temiz çiftinin oğlu Emin Kaan, Yeşilkaya ailesinin kızı Dilan ile hayatını birleştirdi

Eski gazeteciler Nursel ve Metin Temiz çifti, oğulları Emin Kağan'ın mürvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Konya'nın yerel televizyonlarının bir dönemine imza atan Nursel ve Metin Temiz çftinin oğlu Emin Kağan, Canan Yeşilkaya'nın kızı Dilan ile hayatını birleştirdi. Yeşilvadi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğüne Temiz ve Yeşilkaya ailelerinin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra basın, iş ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Aynı zamanda Konya Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Basın Sorumlusu da olan Metin Temiz ve eşi Nursel Temiz ile Canan Yeşilkaya, düğün boyunca konuklarıyla yakından ilgilendi.

İpekyolu Medya ailesi olarak bizler de Temiz ve Yeşilkaya ailelerini tebrik eder, Emir Kaan ve Dilan çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (