( (

TDBB Yürütme Kurulu Toplantısı Başkan Altay’ın Başkanlığında Yapıldı

Gündem 09.09.2020 - 10:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TDBB Yürütme Kurulu Toplantısı Başkan Altay’ın Başkanlığında Yapıldı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Eylül ayı Yürütme Kurulu Toplantısı, Birlik Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Altay, “Gönül coğrafyamızdaki belediyelerimize Türkiye’deki belediye tecrübelerini aktarıyoruz.” dedi.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Eylül ayı Yürütme Kurulu Toplantısı Kocaeli Başiskele İlçe Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.   Birlik Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda pandemi sürecinde belediyelerin yaptığı çalışmalar ve aldığı tedbirler değerlendirildi.   TDBB Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Türk Dünyası Belediyeler Birliği 30 ülkede bin 170 belediyenin üye olduğu bir birlik. Özellikle gönül coğrafyamızdaki belediyelerle kardeşlik ilişkileri kurarak yürütüyoruz. Gönül coğrafyamızdaki belediyelerimize Türkiye’deki belediyecilik tecrübelerini aktarıyoruz. Birçok binanın yapımına aracılık ediyoruz. Birlik olarak özellikle belediye tecrübelerinin aktarılmasında yoğun bir çaba içerisindeyiz. Yürütme Kurulu Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.   Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ise, “Gönül coğrafyamızda çok güzel hizmetlerin yapıldığı bir kurumda görev almak bizim için de çok önemli bir tecrübe oluyor. Birlik çalışmalarında da hep birlikte güzel işler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da hep birlikte güzel işler yapacağız.” dedi.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği Eylül ayı Yürütme Kurulu Toplantısı, Birlik Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Altay, “Gönül coğrafyamızdaki belediyelerimize Türkiye’deki belediye tecrübelerini aktarıyoruz.” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Eylül ayı Yürütme Kurulu Toplantısı Kocaeli Başiskele İlçe Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

 

Birlik Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda pandemi sürecinde belediyelerin yaptığı çalışmalar ve aldığı tedbirler değerlendirildi.

 

TDBB Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Türk Dünyası Belediyeler Birliği 30 ülkede bin 170 belediyenin üye olduğu bir birlik. Özellikle gönül coğrafyamızdaki belediyelerle kardeşlik ilişkileri kurarak yürütüyoruz. Gönül coğrafyamızdaki belediyelerimize Türkiye’deki belediyecilik tecrübelerini aktarıyoruz. Birçok binanın yapımına aracılık ediyoruz. Birlik olarak özellikle belediye tecrübelerinin aktarılmasında yoğun bir çaba içerisindeyiz. Yürütme Kurulu Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ise, “Gönül coğrafyamızda çok güzel hizmetlerin yapıldığı bir kurumda görev almak bizim için de çok önemli bir tecrübe oluyor. Birlik çalışmalarında da hep birlikte güzel işler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da hep birlikte güzel işler yapacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (