( (

Tarihin Akışı Değişiyor! AK Parti En Düşük Oy Oranını Gördü

Siyaset (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 01.09.2021 - 10:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tarihin Akışı Değişiyor! AK Parti En Düşük Oy Oranını Gördü

Ünlü kamuoyu araştırmacısı İbrahim Uslu ağustos anketinde AK Parti‘nin 2001’den bu yana en düşük oy seviyesini gördüğünü açıkladı.
Kamuoyu araştırmacısı ve siyasal iletişim uzmanı İbrahim Uslu tarafından katıldığı televizyon programında açıklandı. Uslu, Ağustos ayında yaptıkları anketten çarpıcı sonuçlar çıktığını belirtti. AK PARTİ EN DÜŞÜK OY ORANINI GÖRDÜ   AK Parti‘nin kurulduğu yıl olan 2001’den bu yana en düşük oy oranına sahip olduğunu belirten Uslu, Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın partisinin oy oranını Ağustos ayı anketinde yüzde 33 olarak açıkladı. İbrahim Uslu, AK Parti‘nin bu kadar düşük oy almasının sebebi olarak Afganistan‘dan gelen göçmenler ve orman yangınlarındaki yönetim zaafiyetinin neden olduğunu kaydetti. Öte yandan Uslu, Cumhur İttifakı’nın ortağı olan MHP’nin ise yüzde 10’luk baraj sınırında olduğunu söyledi. MHP’nin oy oranının 9 ile 10 arasında olduğunu söyleyen Uslu, Ağustos ayı anket sonucuna göre Cumhur İttifak’ın oy oranını yüzde 44 ile 45 arasında olduğunu ifade etti. CHP ve İyi Parti’nin oy oranını açıklamayan İbrahim Uslu, Millet İttifakı’nın tüm bileşenlerine bakıldığında oy oranını yüzde 55’lere yaklaştığını açıkladı.  ERDOĞAN ANKETLERİ GÖRÜYOR AK Parti‘deki oy oranının düşüşünde göçmenler ve orman yangınların etkili olduğunu Uslu, Recep Tayyip Erdoğan’ın da bunu gördüğünü ve Afganistan ve göçmenlerle ilgili söylemlerin bu yüzden değiştiğini söyledi.
Ünlü kamuoyu araştırmacısı İbrahim Uslu ağustos anketinde AK Parti‘nin 2001’den bu yana en düşük oy seviyesini gördüğünü açıkladı.

Kamuoyu araştırmacısı ve siyasal iletişim uzmanı İbrahim Uslu tarafından katıldığı televizyon programında açıklandı. Uslu, Ağustos ayında yaptıkları anketten çarpıcı sonuçlar çıktığını belirtti.


AK PARTİ EN DÜŞÜK OY ORANINI GÖRDÜ
 
AK Parti‘nin kurulduğu yıl olan 2001’den bu yana en düşük oy oranına sahip olduğunu belirten Uslu, Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın partisinin oy oranını Ağustos ayı anketinde yüzde 33 olarak açıkladı. İbrahim Uslu, AK Parti‘nin bu kadar düşük oy almasının sebebi olarak Afganistan‘dan gelen göçmenler ve orman yangınlarındaki yönetim zaafiyetinin neden olduğunu kaydetti. Öte yandan Uslu, Cumhur İttifakı’nın ortağı olan MHP’nin ise yüzde 10’luk baraj sınırında olduğunu söyledi. MHP’nin oy oranının 9 ile 10 arasında olduğunu söyleyen Uslu, Ağustos ayı anket sonucuna göre Cumhur İttifak’ın oy oranını yüzde 44 ile 45 arasında olduğunu ifade etti. CHP ve İyi Parti’nin oy oranını açıklamayan İbrahim Uslu, Millet İttifakı’nın tüm bileşenlerine bakıldığında oy oranını yüzde 55’lere yaklaştığını açıkladı.

 ERDOĞAN ANKETLERİ GÖRÜYOR

AK Parti‘deki oy oranının düşüşünde göçmenler ve orman yangınların etkili olduğunu Uslu, Recep Tayyip Erdoğan’ın da bunu gördüğünü ve Afganistan ve göçmenlerle ilgili söylemlerin bu yüzden değiştiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (