( (

SunExpress, Uçak İçi İkram Servisini Yeniledi

Turizm 28.07.2020 - 11:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

SunExpress, Uçak İçi İkram Servisini Yeniledi

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yolcularının gönül rahatlığı ile seyahat edebilmeleri için uçak içi ikramlarını yeni standardına göre uyarladı. Haziran ayında yurt içi ve yurt dışı uçuşlarına yeniden başlayan havayolu, seferlerini her ay artırarak ve yeni seyahat standardını sürekli olarak güncelleyerek misafirlerini ağırlıyor.
SunExpress, bu doğrultuda uçak içi ikram servisini, küresel salgının getirdiği yeni düzenlemeleri dikkate alarak tekrar güncelledi. Yaz aylarında uluslararası uçuşlarda sunulan SunCafe menüsünde tas kebabı, tavuklu sandviç, vegan lazanya veya vejeteryan noodle gibi sıcak yemeklerin yanı sıra çeşitli tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar ile sıcak ve soğuk içecekler bulunuyor. Otoriteler tarafından getirilen kısıtlamalara bağlı olarak, SunExpress iç hat uçuşlarında yemek servisi sunmuyor.   Temas yoluyla oluşabilecek enfeksiyon riskini en aza indirmek için koltuk ceplerinde bulunan basılı menü kartlarını ve dergilerini de uygulamadan kaldıran SunExpress, yolcularına bu bilgileri yeni kabin içi eğlence sistemi (IFE) aracılığıyla dijital ortamda sunuyor. Yolcular kendi akıllı telefonlarından ya da tabletlerinden sisteme bağlanarak istedikleri yemeği sipariş edebiliyorlar.   Misafirlerinin ve uçuş ekibinin sağlığını ve emniyetini her zaman ön planda tutan SunExpress, uçak içinde yolcularına güvenli ve hijyenik bir ortam sağlamak adına ulusal ve uluslararası otoritelerle iş birliği içinde bütün önlemleri almaktadır. Uçakların düzenli olarak dezenfekte edilmesinin yanı sıra, SunExpress maske takma zorunluğuna ek olarak, modern ve verimli Boeing 737 filosundaki tüm lavabolar dezenfektanlarla donatıp, bütün misafirlerine uçağa biniş sırasında dezenfektan mendil dağıtmaktadır. Uçuş öncesinde, uçuş sırasında ve sonrasında temas noktalarını azaltmak amacıyla kabine sadece dizüstü bilgisayar çantaları, küçük el çantaları ve bebek ürünleri gibi temel kişisel eşyalar kabul edilmektedir. Kabin bagajı, el arabaları ve büyük sırt çantası gibi diğer her türlü eşyalar check-in işlemi sırasında bagaja verilmektedir.   SunExpress misafirleri, mümkün olan maksimum hijyeni sağlamak için önceden paketlenmiş yemek alternatiflerini içeren SunCafe Menüsü’ne SunExpress internet sitesinden veya yolculukları sırasında Uçak İçi Eğlence Sistemi’nden ulaşılabilir.
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yolcularının gönül rahatlığı ile seyahat edebilmeleri için uçak içi ikramlarını yeni standardına göre uyarladı. Haziran ayında yurt içi ve yurt dışı uçuşlarına yeniden başlayan havayolu, seferlerini her ay artırarak ve yeni seyahat standardını sürekli olarak güncelleyerek misafirlerini ağırlıyor.

SunExpress, bu doğrultuda uçak içi ikram servisini, küresel salgının getirdiği yeni düzenlemeleri dikkate alarak tekrar güncelledi. Yaz aylarında uluslararası uçuşlarda sunulan SunCafe menüsünde tas kebabı, tavuklu sandviç, vegan lazanya veya vejeteryan noodle gibi sıcak yemeklerin yanı sıra çeşitli tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar ile sıcak ve soğuk içecekler bulunuyor. Otoriteler tarafından getirilen kısıtlamalara bağlı olarak, SunExpress iç hat uçuşlarında yemek servisi sunmuyor.

 

Temas yoluyla oluşabilecek enfeksiyon riskini en aza indirmek için koltuk ceplerinde bulunan basılı menü kartlarını ve dergilerini de uygulamadan kaldıran SunExpress, yolcularına bu bilgileri yeni kabin içi eğlence sistemi (IFE) aracılığıyla dijital ortamda sunuyor. Yolcular kendi akıllı telefonlarından ya da tabletlerinden sisteme bağlanarak istedikleri yemeği sipariş edebiliyorlar.

 

Misafirlerinin ve uçuş ekibinin sağlığını ve emniyetini her zaman ön planda tutan SunExpress, uçak içinde yolcularına güvenli ve hijyenik bir ortam sağlamak adına ulusal ve uluslararası otoritelerle iş birliği içinde bütün önlemleri almaktadır. Uçakların düzenli olarak dezenfekte edilmesinin yanı sıra, SunExpress maske takma zorunluğuna ek olarak, modern ve verimli Boeing 737 filosundaki tüm lavabolar dezenfektanlarla donatıp, bütün misafirlerine uçağa biniş sırasında dezenfektan mendil dağıtmaktadır. Uçuş öncesinde, uçuş sırasında ve sonrasında temas noktalarını azaltmak amacıyla kabine sadece dizüstü bilgisayar çantaları, küçük el çantaları ve bebek ürünleri gibi temel kişisel eşyalar kabul edilmektedir. Kabin bagajı, el arabaları ve büyük sırt çantası gibi diğer her türlü eşyalar check-in işlemi sırasında bagaja verilmektedir.

 

SunExpress misafirleri, mümkün olan maksimum hijyeni sağlamak için önceden paketlenmiş yemek alternatiflerini içeren SunCafe Menüsü’ne SunExpress internet sitesinden veya yolculukları sırasında Uçak İçi Eğlence Sistemi’nden ulaşılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (