( (

Süleyman Albayrak Dualarla Defnedildi

Yaşam 13.05.2020 - 22:05, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Süleyman Albayrak Dualarla Defnedildi

Müteahhit ve CHP Konya eski il başkanlarından Süleyman Albayrak(73) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Konya'nın Bozkır ilçesi Soğucak köyünden olan ve uzun yıllar Konya'da iş ve siyaset dünyasına yön veren isim olarak bilinen Süleyman Albayrak 73 yaşında vefat etti. Merhum Süleyman Albayrak öğle namazına müteakip Hacıfettah Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla Hacıfettah Mezarlığı'na defnedildi. Albayrak ailesini acı günlerinde CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, İl yönetim kurulu üyeleri, CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, CHP Konya eski İl Başkanı Rahmi Baştoklu, iş ve siyaset dünyasının temsilcileriyle; sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı.
Müteahhit ve CHP Konya eski il başkanlarından Süleyman Albayrak(73) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Konya'nın Bozkır ilçesi Soğucak köyünden olan ve uzun yıllar Konya'da iş ve siyaset dünyasına yön veren isim olarak bilinen Süleyman Albayrak 73 yaşında vefat etti. Merhum Süleyman Albayrak öğle namazına müteakip Hacıfettah Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla Hacıfettah Mezarlığı'na defnedildi.

Albayrak ailesini acı günlerinde CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, İl yönetim kurulu üyeleri, CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, CHP Konya eski İl Başkanı Rahmi Baştoklu, iş ve siyaset dünyasının temsilcileriyle; sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (