( (

Sorgun ve Kavuş Meram Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Gündem 22.01.2021 - 14:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Sorgun ve Kavuş Meram Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Ak Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ak Parti Meram Kurmaylarıyla birlikte Meram Sanayi esnafını ziyaret etti. Kendilerini oldukça sıcak karşılayan sanayi esnafıyla hasbihal eden Sorgun ve Kavuş ziyaretlerinde onların talep, istek ve beklentilerini bir kez daha dinleme fırsatı da buldular.
Konya Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Ahmet Sorgun ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Ak Parti İlçe Koordinatörü Asuman Yazar, Ak Parti Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Meram Sanayi esnafını ziyaret etti.                   SORGUN VE KAVUŞ, MERAM’IN KORONA MÜCADELESİ HAKKINDA BİLGİ ALDI   Bu ziyaretler öncesinde kurmaylar, Meram İlçe Sağlık Müdürü Dr. Muammer Özdemir’i ziyaret ederek ilçe genelinde yürütülen korona salgını mücadelesi hakkında görüş alışverişinde bulundular. Özdemir, Meram’ın tüm pandemi boyunca başarılı bir süreç yürüttüğünü belirterek, “Tüm sağlık kahramanlarımızın tüm Türkiye’de de olduğu gibi Meram’da da büyük özveri ve fedakarlıklarla yürüttüğü çalışmalarına Meram Belediyesi ve Başkan Kavuş ta büyük destek verdi. Bu destekler beraberinde başarıyı getirdi. Kendilerine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.  Burada verilen birifingte söz alan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’ta, Ahmet Sorgun ve Ak Parti kurmaylarına belediyenin tüm pandemi süreci boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.                   KONYA MİLLETVEKİLİ AHMET SORGUN; “AK PARTİ MİLLETİN KENDİSİDİR. O YÜZDEN HER DAİM MİLLETİMİZLEYİZ”   Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Başkan Kavuş ile beraberindekiler daha sonra Meram Sanayisine geçerek esnafla buluştular. Birçok dükkanı ve işletmeyi tek tek dolaşarak esnaflarla hasbihal eden Sorgun ve Kavuş, onların talep, istek, öneri ve beklentilerini de dinlediler. Görüşmelerinde Ak Partinin milletin kendisi olduğuna vurgu yapan Konya Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Ahmet Sorgun, “Biz her daim sahadayız. Her daim milletimizle birlikteyiz. Her fırsatta vatandaşlarımızla buluşuyor, bir araya gelip onları dinliyoruz. Birlikte çözüm üretiyoruz. Dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Ve tüm bunlar için seçim zamanlarını beklemiyor her daim milletimizle buluşuyoruz. Çünkü millete hizmetkar olmak bunu gerektirir. Bu ziyaretlerimizde bunun en güzel örneği” diye konuştu.                   BAŞKAN KAVUŞ; “HİZMETİM SÜRDÜKÇE SİZLERLE DEVAM EDECEĞİM”   Ziyaretlerinde esnafların ve vatandaşların, hizmetlerden duydukları mutluluğu dile getirmeleri ve bunun sonucunda gösterdikleri güzel yaklaşımın kendilerini bir kez daha mutlu ettiğini söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise “Vatandaşımızın bize yaklaşımı, Gönül Belediyeciliği düsturunun üstüne inşa ettiğimiz hizmet anlayışımızın meyvesi. Seçim çalışmalarımızda buradan bir esnaf ‘başkan seçilince de gelecek misin?’ diye sormuştu. Seçilir seçilmez ilk ziyaretlerimden birini sanayi esnaflarımıza yapmıştım. O günden sonra defalarca bir araya geldik. Biz size geldik, siz de bize. Bu görüşmelerde sizleri dinledik, sohbet edip çayınızı içtik. Bugün de dinlemeye devam ediyoruz. Biz sizlerle bir aray gelmekten büyük keyif alıyoruz çünkü sorunlarınızın çözümünde bu buluşmaların büyük faydası var. Üstümde sizlerin hizmetkarlığı görevi oldukça bu ziyaretlere sıklıkla devam edeceğim” dedi.      
Ak Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ak Parti Meram Kurmaylarıyla birlikte Meram Sanayi esnafını ziyaret etti. Kendilerini oldukça sıcak karşılayan sanayi esnafıyla hasbihal eden Sorgun ve Kavuş ziyaretlerinde onların talep, istek ve beklentilerini bir kez daha dinleme fırsatı da buldular.

Konya Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Ahmet Sorgun ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Ak Parti İlçe Koordinatörü Asuman Yazar, Ak Parti Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Meram Sanayi esnafını ziyaret etti.

 

                SORGUN VE KAVUŞ, MERAM’IN KORONA MÜCADELESİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Bu ziyaretler öncesinde kurmaylar, Meram İlçe Sağlık Müdürü Dr. Muammer Özdemir’i ziyaret ederek ilçe genelinde yürütülen korona salgını mücadelesi hakkında görüş alışverişinde bulundular. Özdemir, Meram’ın tüm pandemi boyunca başarılı bir süreç yürüttüğünü belirterek, “Tüm sağlık kahramanlarımızın tüm Türkiye’de de olduğu gibi Meram’da da büyük özveri ve fedakarlıklarla yürüttüğü çalışmalarına Meram Belediyesi ve Başkan Kavuş ta büyük destek verdi. Bu destekler beraberinde başarıyı getirdi. Kendilerine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.  Burada verilen birifingte söz alan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’ta, Ahmet Sorgun ve Ak Parti kurmaylarına belediyenin tüm pandemi süreci boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

                KONYA MİLLETVEKİLİ AHMET SORGUN; “AK PARTİ MİLLETİN KENDİSİDİR. O YÜZDEN HER DAİM MİLLETİMİZLEYİZ”

 

Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Başkan Kavuş ile beraberindekiler daha sonra Meram Sanayisine geçerek esnafla buluştular. Birçok dükkanı ve işletmeyi tek tek dolaşarak esnaflarla hasbihal eden Sorgun ve Kavuş, onların talep, istek, öneri ve beklentilerini de dinlediler. Görüşmelerinde Ak Partinin milletin kendisi olduğuna vurgu yapan Konya Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Ahmet Sorgun, “Biz her daim sahadayız. Her daim milletimizle birlikteyiz. Her fırsatta vatandaşlarımızla buluşuyor, bir araya gelip onları dinliyoruz. Birlikte çözüm üretiyoruz. Dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Ve tüm bunlar için seçim zamanlarını beklemiyor her daim milletimizle buluşuyoruz. Çünkü millete hizmetkar olmak bunu gerektirir. Bu ziyaretlerimizde bunun en güzel örneği” diye konuştu.

 

                BAŞKAN KAVUŞ; “HİZMETİM SÜRDÜKÇE SİZLERLE DEVAM EDECEĞİM”

 

Ziyaretlerinde esnafların ve vatandaşların, hizmetlerden duydukları mutluluğu dile getirmeleri ve bunun sonucunda gösterdikleri güzel yaklaşımın kendilerini bir kez daha mutlu ettiğini söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise “Vatandaşımızın bize yaklaşımı, Gönül Belediyeciliği düsturunun üstüne inşa ettiğimiz hizmet anlayışımızın meyvesi. Seçim çalışmalarımızda buradan bir esnaf ‘başkan seçilince de gelecek misin?’ diye sormuştu. Seçilir seçilmez ilk ziyaretlerimden birini sanayi esnaflarımıza yapmıştım. O günden sonra defalarca bir araya geldik. Biz size geldik, siz de bize. Bu görüşmelerde sizleri dinledik, sohbet edip çayınızı içtik. Bugün de dinlemeye devam ediyoruz. Biz sizlerle bir aray gelmekten büyük keyif alıyoruz çünkü sorunlarınızın çözümünde bu buluşmaların büyük faydası var. Üstümde sizlerin hizmetkarlığı görevi oldukça bu ziyaretlere sıklıkla devam edeceğim” dedi.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (