( (

Sokak Hayvanları Aç Kalmasın

Gündem 06.01.2021 - 12:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Sokak Hayvanları Aç Kalmasın

Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları önemli bir çalışmaya imza attı. Pandemi sebebi ile dört gün sokağa çıkma kısıtlaması ve kış şartlarının kendini htirmesi sebebi ile bu süreçte sokak hayvanlarının aç kalmaması için düzenlenen etkinlikte sokaktaki dostlarımızın aç kalmaması için seferber oldu.
SOKAKTAKİ DOSTLAR UNUTULMADI Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanlığı’nın öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe Karatay İlçe Başkanı Mehmet Emin Bozkulak, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker, İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Levent Açöldüm, Karatay Gençlik Kolları Başkanı Ali Aktaş ve Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri şehrin çeşitli bölgelerine ve Aslım çayırı meralarına yiyecek bıraktılar. BU TÜR ETKİNLİKLER ÖNEMLİ Yapılan etkinlik kapsamında görüşlerini açıklayan Gelecek Partisi Karatay İlçe başkanı Mehmet Emin Bozkulak, fırsat buldukça bu tür etkinlikleri yapma gayretinde olduklarını belirterek, “Gençlik Kollarımızın böyle bir etkinliğe imza atmaları bizler açısından sevindirici bir durum. Etkinlikte emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi. SEFERBER OLDULAR Gelecek Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanı Ali Aktaş ise “Bugün, sokaklarda derdini anlatamayan dostlarımız için seferber olduk. Evlerimizde, kısıtlama nedeni ile bulunduğumuz dönemde Gelecek Partisi Karatay Gençlik Kolları olarak sokak hayvanlarını unutmak istemedik. Yılbaşı tatilinde bizler evlerimizde iken sokaklardaki dostlarımızın da kısıtlama sürecinde karınlarının tok olmasını istedik. Karatay İlçe Başkanımız ve bu organizasyonda emeği geçen parti mensuplarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları önemli bir çalışmaya imza attı. Pandemi sebebi ile dört gün sokağa çıkma kısıtlaması ve kış şartlarının kendini htirmesi sebebi ile bu süreçte sokak hayvanlarının aç kalmaması için düzenlenen etkinlikte sokaktaki dostlarımızın aç kalmaması için seferber oldu.

SOKAKTAKİ DOSTLAR UNUTULMADI

Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanlığı’nın öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe Karatay İlçe Başkanı Mehmet Emin Bozkulak, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker, İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Levent Açöldüm, Karatay Gençlik Kolları Başkanı Ali Aktaş ve Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri şehrin çeşitli bölgelerine ve Aslım çayırı meralarına yiyecek bıraktılar.

BU TÜR ETKİNLİKLER ÖNEMLİ

Yapılan etkinlik kapsamında görüşlerini açıklayan Gelecek Partisi Karatay İlçe başkanı Mehmet Emin Bozkulak, fırsat buldukça bu tür etkinlikleri yapma gayretinde olduklarını belirterek, “Gençlik Kollarımızın böyle bir etkinliğe imza atmaları bizler açısından sevindirici bir durum. Etkinlikte emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.

SEFERBER OLDULAR

Gelecek Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanı Ali Aktaş ise “Bugün, sokaklarda derdini anlatamayan dostlarımız için seferber olduk. Evlerimizde, kısıtlama nedeni ile bulunduğumuz dönemde Gelecek Partisi Karatay Gençlik Kolları olarak sokak hayvanlarını unutmak istemedik. Yılbaşı tatilinde bizler evlerimizde iken sokaklardaki dostlarımızın da kısıtlama sürecinde karınlarının tok olmasını istedik. Karatay İlçe Başkanımız ve bu organizasyonda emeği geçen parti mensuplarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (