( (

Siyasal İletişim Alanı İki Yeni Eserle Buluştu

Kültür Sanat 29.11.2021 - 14:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Siyasal İletişim Alanı İki Yeni Eserle Buluştu

Prof. Dr. Enderhan Karakoç ve Doç. Dr. Onur Taydaş'ın editörlüğünü üstlendiği "Siyasal İletişim Uygulamalı Tartışmalar" kitabı ve "SİYASAL İLETİŞİM Teorik Tartışmalar - Kavramlar, Kuramlar ve Stratejiler" isimli kitaplar okuyucuyla buluştu.
Her iki kitapta siyasal iletişime katkılar sağlayarak alandaki akademik yazını destekleyecek ve ilgili yazının güncelleştirilmesine olanak sunacak siyasal iletişime ilişkin analizler, incelemeler, örnek çalışmalardan oluşuyor. Türkiye’deki 29 farklı üniversitede siyasal iletişim alanıyla ilgili teorik ya da uygulamalı çalışmalar yürüten 42 akademisyenin destek verdiği çalışma bu anlamda da önemli bir yere sahiptir. Prof. Dr. Enderhan KARAKOÇ; Nobel Yayınlarından çıkan SİYASAL İLETİŞİM Teorik Tartışmalar - Kavramlar, Kuramlar ve Stratejiler ve  SİYASAL İLETİŞİM Uygulamalı Tartışmalar - Analizler, İncelemeler ve Örnek Çalışmalar  isimli iki ayrı eser kapsamında siyasal iletişim alanına ilişkin analizlerin, incelemelerin ve örnek çalışmaların yer aldığını, ayrıca   nicelik ve nitelik bakımından siyasal iletişimin teorik boyutuna ilişkin alanyazına da katkı sağlanmasını amaç edindiklerini ifade etti.  Ayrıca bu kitapların, siyasal iletişime ilgi duyan, bu alanda çalışmak isteyen araştırmacılara, öğrencilere ve siyasete merakı olan her kesimden okuyucuya güncel bir kaynak olarak katkı sağlayacağını değerlendirdi.  Siyasal iletişim alanındaki güncel çalışmaların derlendiği her iki kitabın kendisinden sonra yapılacak olan çalışmalara da örnek olmasını beklediklerini dile getirdi.  “SİYASAL İLETİŞİM Uygulamalı Tartışmalar - Analizler, İncelemeler ve Örnek Çalışmalar” isimli kitapta; Cengiz Anık, Erdal Dağtaş, Lütfü Pınar, Halil Şeker, Şükrü Balcı, Onur Bekiroğlu, Salih Gürbüz, Bayram Oğuz Aydın, Onur Taydaş, Enderhan Karakoç, Adem Doğan, Mehmet Sezai Türk, Konur Alp Koz, Mustafa Bostancı, Oğuz Göksu,  Göksel Göker, Neslihan Göker, Semay Buket Şahin, ve Türkay Türkan Ünlü'nün bölüm yazarlığını yaptığı siyasal iletişime ilişkin analizler, incelemeler ile örnek çalışmalar yer alıyor.  “SİYASAL İLETİŞİM Teorik Tartışmalar - Kavramlar, Kuramlar ve Stratejiler” kitabında ise; Zakir AVŞAR ve Aysu UĞUR BALCI,Salih GÜRBÜZ ve Betül Hande DOĞAN, Pınar GÜNER KOÇAK ile Mustafa AKDAĞ, Tarık TÜRKMENOĞLU, Abdulkadir GÖLCÜ ile Betül KARADENİZ, Murat BAŞARIR, Ümit ARKLAN, Nurullah Zafer KARTAL ve Hasan RENÇBER, Şükrü BALCI, Enderhan KARAKOÇ ve Onur TAYDAŞ Elif KAYA ve Hamide SARITAŞ, Zühal Fidan BARİTCİ ve Fatma ÇAKMAK  isimli akademisyenlerin  siyasal iletişimle ilgili teorik tartışmalar, kavramlar, kuramlar üzerine çalışmalar yer almıştır.
Prof. Dr. Enderhan Karakoç ve Doç. Dr. Onur Taydaş'ın editörlüğünü üstlendiği "Siyasal İletişim Uygulamalı Tartışmalar" kitabı ve "SİYASAL İLETİŞİM Teorik Tartışmalar - Kavramlar, Kuramlar ve Stratejiler" isimli kitaplar okuyucuyla buluştu.

Her iki kitapta siyasal iletişime katkılar sağlayarak alandaki akademik yazını destekleyecek ve ilgili yazının güncelleştirilmesine olanak sunacak siyasal iletişime ilişkin analizler, incelemeler, örnek çalışmalardan oluşuyor. Türkiye’deki 29 farklı üniversitede siyasal iletişim alanıyla ilgili teorik ya da uygulamalı çalışmalar yürüten 42 akademisyenin destek verdiği çalışma bu anlamda da önemli bir yere sahiptir.

Prof. Dr. Enderhan KARAKOÇ; Nobel Yayınlarından çıkan SİYASAL İLETİŞİM Teorik Tartışmalar - Kavramlar, Kuramlar ve Stratejiler ve  SİYASAL İLETİŞİM Uygulamalı Tartışmalar - Analizler, İncelemeler ve Örnek Çalışmalar  isimli iki ayrı eser kapsamında siyasal iletişim alanına ilişkin analizlerin, incelemelerin ve örnek çalışmaların yer aldığını, ayrıca   nicelik ve nitelik bakımından siyasal iletişimin teorik boyutuna ilişkin alanyazına da katkı sağlanmasını amaç edindiklerini ifade etti.  Ayrıca bu kitapların, siyasal iletişime ilgi duyan, bu alanda çalışmak isteyen araştırmacılara, öğrencilere ve siyasete merakı olan her kesimden okuyucuya güncel bir kaynak olarak katkı sağlayacağını değerlendirdi.  Siyasal iletişim alanındaki güncel çalışmaların derlendiği her iki kitabın kendisinden sonra yapılacak olan çalışmalara da örnek olmasını beklediklerini dile getirdi. 

“SİYASAL İLETİŞİM Uygulamalı Tartışmalar - Analizler, İncelemeler ve Örnek Çalışmalar” isimli kitapta; Cengiz Anık, Erdal Dağtaş, Lütfü Pınar, Halil Şeker, Şükrü Balcı, Onur Bekiroğlu, Salih Gürbüz, Bayram Oğuz Aydın, Onur Taydaş, Enderhan Karakoç, Adem Doğan, Mehmet Sezai Türk, Konur Alp Koz, Mustafa Bostancı, Oğuz Göksu,  Göksel Göker, Neslihan Göker, Semay Buket Şahin, ve Türkay Türkan Ünlü'nün bölüm yazarlığını yaptığı siyasal iletişime ilişkin analizler, incelemeler ile örnek çalışmalar yer alıyor. 

“SİYASAL İLETİŞİM Teorik Tartışmalar - Kavramlar, Kuramlar ve Stratejiler” kitabında ise; Zakir AVŞAR ve Aysu UĞUR BALCI,Salih GÜRBÜZ ve Betül Hande DOĞAN, Pınar GÜNER KOÇAK ile Mustafa AKDAĞ, Tarık TÜRKMENOĞLU, Abdulkadir GÖLCÜ ile Betül KARADENİZ, Murat BAŞARIR, Ümit ARKLAN, Nurullah Zafer KARTAL ve Hasan RENÇBER, Şükrü BALCI, Enderhan KARAKOÇ ve Onur TAYDAŞ Elif KAYA ve Hamide SARITAŞ, Zühal Fidan BARİTCİ ve Fatma ÇAKMAK  isimli akademisyenlerin  siyasal iletişimle ilgili teorik tartışmalar, kavramlar, kuramlar üzerine çalışmalar yer almıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (