( (

Seyit Karaca İstifa Etti

Gündem 02.07.2020 - 15:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Seyit Karaca İstifa Etti

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Konya il başkanlığına atanan Dr. Seyit Karaca, Konya Tabibler Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından İstifasını bir bildiri ile açıkladı
Karaca bildirisinde şu ifadelere yer verdi... Meslektaşlarımıza ve Konya kamuoyuna arzımdır;   Dört yıldan fazla bir süredir meslektaşlarımızın teveccühü ile yürütmekte olduğum Konya Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden 22.06.2020 Pazartesi günü itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.   Herhangi bir hukukî engel bulunmamasına rağmen, mesleğimizi, odamızı ve meslektaşlarımızı polemik konusu yaptırmamak adına istifa sebebim, tarafıma tevdî edilen bir siyasi parti kurucu il başkanlığı görevidir.   Görev yaptığım bu süre içerisinde birlikte çalıştığım kurullardaki tüm meslektaşlarıma, süreçte bizlere destek olan tüm mülkî amirlerimize, kamu ve sivil toplum kuruluşları yönetici ve çalışanlarına, yerel yöneticilerimize, siyasetçilerimize, oda çalışanlarına, her zaman sorunlarımızı duyurmamıza aracılık eden tüm basın kuruluşlarımıza şükranlarımı sunarım.   Yine bu süreçte her türlü dikkat ve gayretime rağmen beşerî ilişkilerde kırdığım, üzdüğüm ve hak oluşturacak bir problem yaşadığım arkadaşlarım, meslektaşlarım olmuşsa haklarını helal etmelerini diliyorum. Şahsen, tüm taraflara varsa hakkımı helal ediyorum.   Bugüne kadar Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği şekliyle ve tarafıma tevdî edilen tüm görevlerde olduğu gibi, insanı merkez edinen, uzlaşmacı, çalışkan, liyakate önem veren, ekip çalışmasını ön plana çıkaran bir çalışma modeliyle hemşehrilerimize hizmet için yola çıktığımızı bilvesîle ifade etmek istiyorum. İşimiz laf üretmek değil, laf üretenlere cevap yetiştirmek hiç değil… İş üretmek, iş üreten kim olursa olsun destek olmak, doğruları söylemek ve yanlışlara karşı da doğruları ortaya koyarak görevimizi hakkıyla yapmaya çalışmak olacaktır.   Çünkü Konya’mız başta olmak üzere bu ülke ve bu Millet güzel şeyleri hak ediyor.   Saygılarımla…   Dr. Seyit Karaca Demokrasi ve Atılım Partisi Kurucu İl Başkanı
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Konya il başkanlığına atanan Dr. Seyit Karaca, Konya Tabibler Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından İstifasını bir bildiri ile açıkladı

Karaca bildirisinde şu ifadelere yer verdi...

Meslektaşlarımıza ve Konya kamuoyuna arzımdır;

 

Dört yıldan fazla bir süredir meslektaşlarımızın teveccühü ile yürütmekte olduğum Konya Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden 22.06.2020 Pazartesi günü itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.

 

Herhangi bir hukukî engel bulunmamasına rağmen, mesleğimizi, odamızı ve meslektaşlarımızı polemik konusu yaptırmamak adına istifa sebebim, tarafıma tevdî edilen bir siyasi parti kurucu il başkanlığı görevidir.

 

Görev yaptığım bu süre içerisinde birlikte çalıştığım kurullardaki tüm meslektaşlarıma, süreçte bizlere destek olan tüm mülkî amirlerimize, kamu ve sivil toplum kuruluşları yönetici ve çalışanlarına, yerel yöneticilerimize, siyasetçilerimize, oda çalışanlarına, her zaman sorunlarımızı duyurmamıza aracılık eden tüm basın kuruluşlarımıza şükranlarımı sunarım.

 

Yine bu süreçte her türlü dikkat ve gayretime rağmen beşerî ilişkilerde kırdığım, üzdüğüm ve hak oluşturacak bir problem yaşadığım arkadaşlarım, meslektaşlarım olmuşsa haklarını helal etmelerini diliyorum. Şahsen, tüm taraflara varsa hakkımı helal ediyorum.

 

Bugüne kadar Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği şekliyle ve tarafıma tevdî edilen tüm görevlerde olduğu gibi, insanı merkez edinen, uzlaşmacı, çalışkan, liyakate önem veren, ekip çalışmasını ön plana çıkaran bir çalışma modeliyle hemşehrilerimize hizmet için yola çıktığımızı bilvesîle ifade etmek istiyorum. İşimiz laf üretmek değil, laf üretenlere cevap yetiştirmek hiç değil… İş üretmek, iş üreten kim olursa olsun destek olmak, doğruları söylemek ve yanlışlara karşı da doğruları ortaya koyarak görevimizi hakkıyla yapmaya çalışmak olacaktır.

 

Çünkü Konya’mız başta olmak üzere bu ülke ve bu Millet güzel şeyleri hak ediyor.

 

Saygılarımla…

 

Dr. Seyit Karaca

Demokrasi ve Atılım Partisi

Kurucu İl Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (