( (

Seydişehir Belediyesi İzmir Konya Tanıtım Günlerinde

Gündem 21.10.2019 - 14:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Seydişehir Belediyesi İzmir Konya Tanıtım Günlerinde

İZFAR Organizasyon’un, Konyalılar Federasyonu ve Karşıyaka Belediyesi desteğiyle düzenlediği Bostanlı Konya Günleri, 18 ve 21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Bostanlı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda Konya yöresinin kültürü, yemekleri, ürünleri tanıtıldı.
İzmir’de yaşayan en büyük hemşehri gruplarından olan Konyalılar, Karşıyaka ilçesinde düzenlenen Konya İl Tanıtım Günleri’nde buluştu.Konyalılar Federasyonu tarafından Karşıyaka Bostanlı Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen etkinliğe İzmir ve çevre illerden binlerce kişi katıldı.    Tanıtım günlerine, Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, üst düzey yargı mensupları ile çeşitli hemşehri federasyonları yöneticilerini de ağırladı.   Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, Konya kaşık ekibi ve semazenler sahne aldı. Seydişehir Belediyesi’ninde stand açtığı tanıtım günlerinde Seydişehir Leblebisi,kültürel yayınları ve Seydişehir’i  tanıtan tanıtım filmiyle fuara damga vurdu.   Seydişehir belediye personelinin yer aldığı sıcacık leblebinin tadına bakan, kültür yayınlarından alan ziyaretçiler Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a çalışmalarında kolaylık diledi.   18 Ekim tarihinde açılan fuar, 21 Ekim Pazartesi günü sona erecek.
İZFAR Organizasyon’un, Konyalılar Federasyonu ve Karşıyaka Belediyesi desteğiyle düzenlediği Bostanlı Konya Günleri, 18 ve 21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Bostanlı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda Konya yöresinin kültürü, yemekleri, ürünleri tanıtıldı.

İzmir’de yaşayan en büyük hemşehri gruplarından olan Konyalılar, Karşıyaka ilçesinde düzenlenen Konya İl Tanıtım Günleri’nde buluştu.Konyalılar Federasyonu tarafından Karşıyaka Bostanlı Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen etkinliğe İzmir ve çevre illerden binlerce kişi katıldı.

 

 Tanıtım günlerine, Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, üst düzey yargı mensupları ile çeşitli hemşehri federasyonları yöneticilerini de ağırladı.

 

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, Konya kaşık ekibi ve semazenler sahne aldı. Seydişehir Belediyesi’ninde stand açtığı tanıtım günlerinde Seydişehir Leblebisi,kültürel yayınları ve Seydişehir’i  tanıtan tanıtım filmiyle fuara damga vurdu.

 

Seydişehir belediye personelinin yer aldığı sıcacık leblebinin tadına bakan, kültür yayınlarından alan ziyaretçiler Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a çalışmalarında kolaylık diledi.

 

18 Ekim tarihinde açılan fuar, 21 Ekim Pazartesi günü sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (