( (

Serkan ve Gökhan Duman’dan Özge Ulusoy’lu Sezon Finali

Magazin 29.09.2021 - 23:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Serkan ve Gökhan Duman’dan Özge Ulusoy’lu Sezon Finali

Yaptıkları birbirinden başarılı defilelerle moda dünyasının zirvede yer edinen koreograflar Serkan ve Gökhan Duman, Çeşme’de düzenledikleri defilede yine ayakta alkışlandı.
Duman Ajans’ın koreografisini yaptığı defilelerde ayakkabıdan kumaş tasarımlarına, gelinlikten abiyeye kadar pek çok farklı defilenin yapıldığı Çeşme’de organizasyonun A’dan Z’ye tüm detaylarıyla ilgilenen Serkan ve Gökhan Duman, Özge Ulusoy, Günay Musayeva ve Açelya Kartal’ın da podyuma çıktığı defilelerde 40 kişilik model kadrosunu görkemli sunumlarla podyumda yürüttü.   Serkan ve Gökhan Duman, “Pandemi döneminde seyircisiz, dijital defileler yapıldı ama kimseye tat vermedi. Seyircili organizasyonların geri gelmesi bizi de daha iyi çalışmaya ve heyecana sevk etti. Sezonu Çeşme’de harika bir organizasyonla tamamladık. Kış sezonu için çalışmalarımız sürüyor. Umarız seyircili, renkli moda organizasyonları devam eder” diyerek beklentilerini dile getirdi.  
Yaptıkları birbirinden başarılı defilelerle moda dünyasının zirvede yer edinen koreograflar Serkan ve Gökhan Duman, Çeşme’de düzenledikleri defilede yine ayakta alkışlandı.

Duman Ajans’ın koreografisini yaptığı defilelerde ayakkabıdan kumaş tasarımlarına, gelinlikten abiyeye kadar pek çok farklı defilenin yapıldığı Çeşme’de organizasyonun A’dan Z’ye tüm detaylarıyla ilgilenen Serkan ve Gökhan Duman, Özge Ulusoy, Günay Musayeva ve Açelya Kartal’ın da podyuma çıktığı defilelerde 40 kişilik model kadrosunu görkemli sunumlarla podyumda yürüttü.

 

Serkan ve Gökhan Duman, “Pandemi döneminde seyircisiz, dijital defileler yapıldı ama kimseye tat vermedi. Seyircili organizasyonların geri gelmesi bizi de daha iyi çalışmaya ve heyecana sevk etti. Sezonu Çeşme’de harika bir organizasyonla tamamladık. Kış sezonu için çalışmalarımız sürüyor. Umarız seyircili, renkli moda organizasyonları devam eder” diyerek beklentilerini dile getirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (