( (

Selçukya'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Gündem 25.11.2021 - 15:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçukya'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Selçukya Kültür Sanat Derneği tarafından düzenlenen Selçukya Şiir Akşamlarında bu hafta Öğretmenler Günü'ne özel şiirler okundu.
Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat yapmış olduğu açılış konuşmasında ; Medeniyetimiz, tarihin her döneminde öğretmenlerine en yüksek değeri vermiş; onların kıymetinin her şeyin üstünde olduğunu öğütlemiş bir gelenekten beslenmektedir. Öğretmenlerimiz her devirde yaşadıkları toplumun âkil insanı, yol göstericisi, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumundadır. Şüphesiz ki ülkemiz; sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanlarının, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir.Bu duygu ve düşüncelerle öncelikli olarak bugün burada olan öğretmen dostlarımız olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor.Neşe Alten,Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz  başta olmak üzere görevleri başında şehit düşen tüm öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle yad ediyorum dedi. Şair ve Yazar Elife Mısral'ın veciz sunumu  ile devam eden program Ahmet Üresin,Hasan Ukdem,Kazım Öztürk,Yücel Uysal,Cengiz Çelik,Ahmet İnci,Alper Can Çorumlu,Halime Doğru,Ahmet Şener,Fatma Çetin Kabadayı,Fatih Demir,Yakup Çak,Bayram Sarıtaş,Tayyar Yıldırım,Hasan Karaca,Saliha Değirmenci Yavaş ve Devriş Ahmet Şahin'in okumuş olduğu öğretmen temelı şiirler ile sona erdi
Selçukya Kültür Sanat Derneği tarafından düzenlenen Selçukya Şiir Akşamlarında bu hafta Öğretmenler Günü'ne özel şiirler okundu.

Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat yapmış olduğu açılış konuşmasında ; Medeniyetimiz, tarihin her döneminde öğretmenlerine en yüksek değeri vermiş; onların kıymetinin her şeyin üstünde olduğunu öğütlemiş bir gelenekten beslenmektedir. Öğretmenlerimiz her devirde yaşadıkları toplumun âkil insanı, yol göstericisi, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumundadır. Şüphesiz ki ülkemiz; sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanlarının, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir.Bu duygu ve düşüncelerle öncelikli olarak bugün burada olan öğretmen dostlarımız olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor.Neşe Alten,Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz  başta olmak üzere görevleri başında şehit düşen tüm öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle yad ediyorum dedi.

Şair ve Yazar Elife Mısral'ın veciz sunumu  ile devam eden program Ahmet Üresin,Hasan Ukdem,Kazım Öztürk,Yücel Uysal,Cengiz Çelik,Ahmet İnci,Alper Can Çorumlu,Halime Doğru,Ahmet Şener,Fatma Çetin Kabadayı,Fatih Demir,Yakup Çak,Bayram Sarıtaş,Tayyar Yıldırım,Hasan Karaca,Saliha Değirmenci Yavaş ve Devriş Ahmet Şahin'in okumuş olduğu öğretmen temelı şiirler ile sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (